Hur tar man bort Search Bay Extension | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search Bay Extension. Detta Search Bay Extension avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Search Bay Extension är inte bra. Denna plugin faller under paraplyet av potentiellt oönskade program PUP. Ordet är ”potentiellt” dock helt onödigt. Search Bay Extension är definitivt skadlig och har ingen plats ansluten till din webbläsare. Om du har det, måste du vidta omedelbara åtgärder. En valp är inte något du skulle älska att ha ombord. Det orsakar ingenting men problem och huvudvärk. Allt vänder upp och ner och du inte längre kunna surfa tryggt och i fred. Gör dig själv en tjänst och ta bort tillägget pesky så snart som möjligt. Det var aldrig tänkt att vara fördelaktigt för dig i någon slags sätt. Tvärtom. Det skapades endast av skurkar med skadliga agendor. Inte bli en del av deras schema. När du upptäcker den Search Bay Extension abended till din tidigare tillförlitlig webbläsare kan börja leta efter en väg ut. Ju mer du förhala, desto värre blir det din situation. Ta saken i egna händer och skydda din maskin från denna plåga.

I slutet av denna artikel hittar du en detaljerad borttagning guide som hjälper dig bli av med Search Bay Extension för gott. Om du föredrar automatiska lösningar, kan du också ladda ner ett bra anti-malware program för att få jobbet gjort för dig. Du har alternativ men du har inte en massa tid. Så oavsett vilket alternativ du väljer, bara Välj snabbt. Förseningar leda till ånger.
Så snart den Search Bay Extension blir kopplad till din webbläsare, förändras allt. Skadedjur gör en enda röra av din webbupplevelse. Plötsligt, får din tidigare hemsida och sökmotor ersättas med en annan tvivelaktiga domän. Från och med nu kan de sökresultat som du tillhandahålls inte lita på. PUP korrumperar dem. Skumma webbplatser betala en massa pengar för deras länkar som ska visas överst. Om du klickar, kan du förvärra din situation.

Dessutom finns det en massa falska poster bland dina resultat. Dessa transaktioner är faktiskt tredje parts annonser, men de är inte märkta som sådana. Mer ofta än inte, är de skadliga. Du kan inte veta vilka resultat är säkra och som är skadade. Inte om du klickar och klicka är för mycket av en risk. Inte lura sig själv att tro att det är allt, dock. Naturligtvis inte. Bortsett från korrumperande dina sökresultat, injicerar PUP också de sidor du besöker med massor av andra annonser. Du se banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, osv och etc. Lita inte på dessa reklamfilmer. Hackarna bakom Search Bay Extension är efter dina pengar. De försöker lura dig att köpa icke-existerande produkter, skadlig programvara, overprices varor, etc. Klicka på inget om du inte vill förvärra din redan dålig situation. Ta bort tillägget ASAP. När du gör, kommer allt komma tillbaka till det normala. Gör det nu!

Hur du fastnar med de Search Bay Extension? Detta verktyg används för att få en officiell data överför från Chrome Web Store men det är inte längre fallet. För närvarande är får PUP distribueras via smygande metoder. Den färdas webben bundled i andra program eller gömmer sig i overifierade torrents. Den sprids också via malvertising. Om du får omdirigeras till en sida som visar ett popup-fönster som säger ”Lägg till […] tillägget att lämna ”eller” vissa ändringar kommer inte att sparas om du stänger detta fönster ”, lämna omedelbart. Använda Aktivitetshanteraren för att avsluta webbplatsen och sedan starta en ny session. Klicka inte på allt du ser på sådana webbplatser. Även om du klickar på ”Nej” eller ”Stäng”, tillägget fortfarande skulle hämtas. Det enda sättet att avsluta på ett säkert sätt är att använda Aktivitetshanteraren. Göra det. Låt inte hackare lura dig. Göra ditt bästa för att hålla datorn fri från infektion.

Search Bay Extension avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search Bay Extension från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *