Hur tar man bort Search.gmx.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.gmx.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.gmx.com. Detta Search.gmx.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Utseendet på sidan Search.gmx.com är dåliga nyheter för ditt system. Det anger förekomsten av en cyber-infektion. Ja, du är för närvarande infekterad med en webbläsare kapare och ju tidigare du agerar mot det, desto bättre. Acceptera konstant visning av Search.gmx.com som varningsmärket är och lyssna till den. När du upptäcker det tar över din tidigare tillförlitlig webbläsare kan vidta åtgärder. Hijackers är inte något du skulle njuta av att ha ombord. De är klåfingriga, skadliga, farliga och irriterande. Den du har fastnat med är inte annorlunda. Hitta där det gömmer sig så snart som möjligt och ta bort det innan din situation försämras. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det nu. Skadedjur använder varje sekund ombord att korrupta systemet och orsaka skada. Ge inte det mer tid för att göra så. Hitta där det lurar och ta bort den på plats. Förseningar leda till ånger.

Efter en lyckad installation slösa denna infektion inte någon tid. Det börjar omedelbart att göra en stor röra. Allt börjar med din webbupplevelse som förvandlas till en mardröm. Varje gång du går online, visas sidan Search.gmx.com. Det är överallt. Du kan inte göra en enda online flytta utan att avbryta. Det är där när du öppnar en ny flik. Det är där när du skriver i en sökning. Du få omdirigeras till den hela tiden. Platsen ersätter även din hemsida och sökmotor bakom din rygg. Men det är inte allt. Skärmen är också helt täckt med alla typer av annonser. Du se banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, texter, video annonser, etc. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är inte tung på popup-fönster. Tänk dig att få någon online arbete under sådana förhållanden. Det är omöjligt.

Remove Search.gmx.com
The Search.gmx.com Virus

Annonser visas hela tiden, popping och blockerar sidornas innehåll. Ibland visas de även rätt under markören på musen. Om du klickar på kan förvärra du din situation. Dessa annonser är inte tillförlitliga. De flesta av dem är sponsrade och leverera fler infektioner. Ett enda klick är allt som behövs för dig att bjuda in fler pest på datorn. Klicka inte på någonting. Med kaparen ombord utsätts du ständigt för malware risk. Dina aktiviteter på nätet är effektivt förstörda. Ändå, din offline aktiviteter påverkas också.

På grund av kaparens shenanigans börjar din maskin prestera sämre. Det kraschar och fryser ofta. Det omstarter utan varning. Det börjar har problem visar något innehåll korrekt. Kaparen i princip hindrar dig från att använda din egen maskin både on- och offline. Lägg inte med det. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av med skadedjur ASAP. Ju förr bort du den, desto bättre. Tveka inte. Agera nu!

Hur kaparen ange? Till att börja med visades Search.gmx.com webbplatsen endast eftersom kaparen tvingade det på dig. Men kaparen själv var redan i systemet. Hur det dit? Det installerades. Av dig. Du minns nog inte installera denna skadegörare och detta är normalt. Det lurade er. Det avslöja inte sig själv i början för att lura dig. Uppenbarligen lyckades det med bara för att du var alltför oförsiktig att märka något.

Kaparen var förmodligen medföljer ett annat program som du hämtat och installerat på datorn. Men du var bråttom och tar inte sig tid att läsa villkoren som du ska. Du klickade på ”jag accepterar” direkt, inte du? Detta är ett stort misstag. Inte låta det hända igen. Kombinationserbjudanden tekniken är endast effektiv på grund av användarnas vårdslöshet. Kom ihåg att nästa gång du väljer att installera något på datorn.

Search.gmx.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.gmx.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.gmx.com från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *