Hur tar man bort Search.hdirectionsandmap.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.hdirectionsandmap.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.hdirectionsandmap.com. Detta Search.hdirectionsandmap.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.hdirectionsandmap.com är sökmotor som inkluderar Snabbvalsknappar för populära och användbara plattformar. Det finns två inbäddade länkar barer. Först, ligger nedanför sökfältet, ger snabb tillgång till Amazon, Gmail, Google Maps, Bing Maps, Geico och YouTube. Den andra uppsättningen av länkar är inbyggd i en inbäddade verktygsfält. Det innehåller länkar till WeatherMap, min nyheter Wire, Facebook, och plattformarna för vägbeskrivningar och kartor som anges ovan. De två uppsättningarna av snabbvalsknappar delar några gemensamma webbplatser eftersom inbäddade verktygsfältet är tänkt att alltid vara tillgängliga. Om du reser ofta, Search.hdirectionsandmap.com skulle vara bekvämt för dig. Vi rekommenderar inte plattformen. Enligt säkerhetsforskare är det associerade till en webbläsare kapare.

Om du hittade Search.hdirectionsandmap.com set som din hemsida och standard sökmotor när växling på datorn en dag, har du fallit offer för lömska programmet. Många användare har klagat att detta hände dem. Kaparen kan smyga sig in i ditt system oupptäckt. I området i närheten finns det flera sätt för att detta ska hända. Rekommenderad fördelning tekniken kallas kombinationserbjudanden. Freeware, shareware och piratkopierade program kan lura dig att installera verktyget rogue till din dator. De kommer att erbjuda det som en bonus och har det för installation per standard. Om du utelämnar läsa villkoren vid bearbetning av ditt program av val, kommer du vara kvar omedvetna om att ett annat verktyg är planerad att installeras parallellt med den.

Remove Search.hdirectionsandmap.com
The Search.hdirectionsandmap.com Virus

Spam-mail transfer Search.hdirectionsandmap.com kaparen med hjälp av filer. Programmet förstulen döljs bakom ett förment dokument som avsändaren kommer att lägga till e-postmeddelandet. I många fall förvränga spammare legitima företag och organisationer. Detta bidrar till att göra deras meddelanden som verkar vara äkta. För att bekräfta att ett visst brev kommer från entiteten sägs vara från, bevis tillgängliga kontakter. E-postadressen är den bästa indikationen, som alla andra data kan enkelt kopieras. Det enklaste sättet att sprida kaparen är genom drive-by downloads. Att ange en skadad webbplats eller en komprometterad länk kan vara tillräckligt att ondskefulla programmet ska överföras till ditt system. Du bör vara försiktig om de online källor som du litar på. Gör din forskning om det behövs.

Search.hdirectionsandmap.com kaparen är en annons-stöttat program. Det kommer att visa dig lockande erbjuder för olika objekt, inklusive tekniska enheter, möbler, kläder, tillbehör, Trädgårdsskötsel utrustning, spel, leksaker, dekorativa element och många andra. De utvalda erbjudandena kommer att föras genom annonser. Skärmen kommer att översvämmas av popup-fönster, popunder-, banners, kupong lådor, inline, kontextuell, flytande, interstitiell, övergångsbestämmelser, jämförelse och andra typer av annonser på en konstant basis. Detta kommer att vara en olägenhet vid första, men det kommer att bli alltför störande och påträngande att ta itu med i tid. Annonserna är dessutom ett potentiella säkerhetshot. De kan leda till skadlig kod-infunderas webbplatser. Människorna bakom Search.hdirectionsandmap.com ska redogöra för de plattformar som de länkar till.

Search.hdirectionsandmap.com webbplatsen tillhör ett Caymanöarna bolag vid namn Eightpoint Technologies Ltd. Reklamtjänsterna som distribueras under en exklusiv licens av polaritet Technologies Ltd., ett företag baserat i Limassol, Cypern. Båda enheterna har beslutat att inte ta ansvar för säkerhetsrelaterade frågor. De potentiella problemen runt kaparen omfatta avtalsslutande malware och ha känsliga ingång läcka. Hemliga registreras webbhistorik, cookies, tangenttryckningar, IP-adress, geografiskt läge, postnummer, demografisk profil, residency, e-postkonto, telefonnummer, användarnamn, lösenord, finansiella autentiseringsuppgifter, och andra detaljer. Ägarna av Search.hdirectionsandmap.com kaparen säljer den insamlade informationen på darknet marknader.

Search.hdirectionsandmap.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.hdirectionsandmap.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.hdirectionsandmap.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *