Hur tar man bort Search.heasytowatchnews2.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.heasytowatchnews2.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.heasytowatchnews2.com. Detta Search.heasytowatchnews2.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Du ständigt få omdirigeras till webbplatsen Search.heasytowatchnews2.com? Orsaken till detta är en webbläsare kapare som har infiltrerat datorn. Det är känt att ändra din webbläsares inställningar, samt erhålla data, till exempel webbhistorik, surfa vanor, sökfrågor, etc. Den använder denna information för att generera en viss typ av reklam innehåll som användaren är mest benägna att klicka på.

Offren för Search.heasytowatchnews2.com kommer att finna sig lockade att visas annonser och popup-fönster som ofta främjar exklusiva erbjudanden och försäljning, särskilda kuponger, erbjudanden, blinkande meddelanden, falska uppdateringar, etc. Det huvudsakliga målet med webbläsare kapare är att skapa intäkter genom metoden pay-per-klick eller pay-per-view. Vad mer, har denna kapare möjligheten att ersätta din hemsida, nya fliksidor och rekommenderad sökmotor med Search.heasytowatchnews2.com sidan.

Webbläsarkapare kan fördelas på många sätt. Saken är, det inte kan infektera datorn utan att du låter det. Det är rätt. Du gav det tillgång själv. Det spelar ingen roll om du gjorde det omedvetet eller inte. De vanligaste sätten att lura dig att släppa in, är av fri programvara buntar, falska uppdateringsbegäranden, skräppost, torrent-filer, tvivelaktiga länkar och annonser, etc.

Remove Search.heasytowatchnews2.com
The Search.heasytowatchnews2.com Virus

för att undvika en potentiell kapare infektion, råder vi dig att alltid välja en avancerat eller anpassad installation när du hämtar programvara från internet. Detta sätt kan du ha full kontroll över vad som faktiskt blir installerat på datorn, vilket gör det omöjligt för dold skadlig programvara att slinka igenom obemärkt. Allt du behöver göra är att helt enkelt avmarkera program eller program som inte tidigare lämnats ut i hämtade paketet. Samma sak gäller för programvara som du anser vara misstänkta eller onödiga.

Webbläsarkapare anses inte vara mycket farligt. De är inte riktiga virus, eftersom de påverkar din webbläsare endast, inte hela datorn. Det betyder ändå inte att de är ofarliga. Du behöver inte denna skadegörare på datorn. Ju längre lämnar du den att ströva fritt på din dator, desto sämre dess effekt kommer att få. Det kommer att generera fler och fler annonser som så småningom kommer att överbelasta ditt system att krascha helt. Det börjar med sakta av din internet-anslutningshastighet, följt av långsam kör dina program och appar. Och det är inte allt.

Annonser och popup-fönster som genereras av Search.heasytowatchnews2.com kan omdirigera dig till potentiellt farliga källor som klarar öppna bakdörrar för hackare som försöker stjäla dina privata data och säljer den till tredje part för vinst. Om du vill undvika sådana konsekvenser, måste du ta bort denna skadliga parasiten från datorn så snart som möjligt. Vi kan hjälpa dig i denna uppgift. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

Search.heasytowatchnews2.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Search.heasytowatchnews2.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *