Hur tar man bort Search.searchwtii.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.searchwtii.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.searchwtii.com. Detta Search.searchwtii.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Konstant utseendet på webbplatsen Search.searchwtii.com är dåliga nyheter. Om du ser det hela tiden, är vi ledsna att informera dig om att maskinen inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en webbläsare kapare, kallas titta på TV. Låt inte dig själv bli lurad av detta program. Det marknadsförs som användbara och legitima. Enligt annonserna hjälper det dig titta på TV via Internet. Dock faller skadedjur skott på detta löfte.

Tro inte ett ord Search.searchwtii.com säger. Ingenting är sant förutom det faktum att du arbetar med en otäck webbläsare kapare som behöver tas bort från din maskin så snart som möjligt. Gör dig själv en tjänst och inte skjuta upp infektionens borttagning. Ju längre stannar det, de mer problem du ställs inför. Ta Search.searchwtii.com platsen som en varning och hörsamma det. Hitta där kaparen gömmer sig och bli av med det innan det är för sent.

Denna skadegörare inte bara hålla inte sina löften att förbättra din onlineupplevelse men det faktiskt förvärrar dem. Varje gång du öppnar en av din webbläsare som du får avbrytas av webbplatsen Search.searchwtii.com. Det blir din online skugga. Den har även ersätter din hemsida och sökmotor utan tillåtelse av din och hindrar dig från att ändra dem tillbaka. När du vill skriva in en sökning, kan du tvingas använda Search.searchwtii.com motorn. Låt oss varna dig, dock.

Remove Search.searchwtii.com
The Search.searchwtii.com Virus

Search.searchwtii.com inte är tillförlitlig. Inte heller är de resultat som den visar. Hackarna bakom kaparen används för att öka webbtrafik till vissa sidor och få pay-per-klick intäkter. Varje gång du klickar på något, få skurkarna betalt. Du blir deras sponsor oavsett om du vill det eller inte. Men det finns mer. Genom att klicka på riskerar du också förvärra din situation genom att ladda ner fler infektion i ditt system.

Ingenting Kaparen visar är tillförlitlig. Ett enda klick på en skadad länk eller ad och du bjuda in fler skadedjur på din redan infekterade och underpresterande maskiner. Tänk på att din PC redan lider på grund av denna enda kapare spektakel. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det kraschar och fryser. Din apps misslyckas att ladda. Internetanslutningen är svag. Det är en mardröm. Och som om detta inte är tillräckligt, kaparen också spionerar på dig, att samla in känsliga uppgifter och skickar den till den cyberbrottslingar som publicerade den. Låt inte detta gå, om du inte vill falla offer för en finansiell scan eller ens en identitetsstöld. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av med kaparen på plats. Allt du behöver göra är att följa stegen i den exakta ordning som ges och snart nog din maskin kommer att vara fritt från infektion igen.

Hur kaparen ange? En av de mest sannolika scenarierna är att kaparen kom stuvat till ett annat program, som du laddat ner och installerat på datorn. Kombinationserbjudanden tekniken är ganska populär bland hackare eftersom det är mycket effektivt. Ändå är det bara effektiv eftersom användare inte betalar uppmärksamhet under installationsprocessen. Nästa gång du installera programvara, välja de avancerade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. Detta sätt kommer du att kunna kontrollera hela bunten program av program samt avmarkera alla extras innan du avslutar installationen. Om du hoppar över detta steg, alla dessutom bifogade appar installeras på datorn automatiskt och du tvingas ta itu med dem senare. Rädda dig själv bekymmer och hindra dem från att komma in i första hand. Detta är det lätta alternativet.

Search.searchwtii.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Search.searchwtii.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search.searchwtii.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *