Hur tar man bort Search SweetIM Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search SweetIM Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search SweetIM Virus. Detta Search SweetIM Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Ser du search.sweetim.com sidan varje gång du öppnar en av din webbläsare? Tog denna webbplats förlägger av din tidigare hemsida och sökmotor? Om ja, är nyheterna inte bra. Du arbetar med en otäck webbläsare kapare. Utseendet på search.sweetim.com är bevis på detta. Infektionen har redan trätt maskinen och visningen av sidan är dess sätt att avslöja sig själv till dig. Hörsamma denna varning.

Kaparna göra inte för trevliga hyresgäster. De är inte bra heller. Allt de gör är att göra en enda röra av dina webbläsaraktiviteter. Sök SweetIM är inte ett undantag. Det kommer att orsaka dig ingenting annat än problem som kommer att växa i både antal och svårighetsgrad allteftersom tiden går. Inte sitta sysslolösa genom att vänta för att detta ska hända. Varje infektion går ur kontroll förr eller senare och sedan er besvärliga situation förvärras. Så, vidta åtgärder mot skadedjur så snart som möjligt. Search.sweetim.com webbplatsen är din ledtråd. En gång du upptäcka det, börja leta för kaparens gömställe och när du hitta där det lurar, ta bort det på plats. Ju tidigare är det borta från ditt system, desto bättre. Om du låter det stanna, dröjer det inte länge innan ni ångra er.

Search.sweetim.com blir din konstant online följeslagare. Varje gång du så mycket som touch en av din webbläsare, platsen är det att hälsa på dig. Den ersätter även din hemsida och sökmotor och du tvingas använda den när du vill söka efter något på nätet. Problemet är search.sweetim.com inte genererar säker och korrekt sökresultat som annonseras. Vad är mestadels visar du är sponsrad, skadad länkar. Hackarna bakom kaparen använda det för att öka webbtrafik till vissa sidor och därmed vinna pengar via pay-per-klick-mekanismen. Med var och en av dina klick på en länk fyller du skurkar fickor. Låter inte bra, gör det?

Remove Search SweetIM Virus
The Search SweetIM Virus

Bortsett från den opålitliga nå resultat, dock ser du också massor på lika opålitliga annonser som tjänar samma skadliga ändamål. Du klickar på, hackare tjäna pengar. Vad är värre, genom att klicka på, riskerar du att ladda ner fler infektioner på datorn redan infekterade. Det sista du behöver är mer skadlig kod. Datorn redan underpresterande på grund av detta enda. Dess hastighet saktar ner till en genomsökning. Det laggar hela tiden. Det kraschar. Det omstarter. Din webbläsare frysa alltför. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt. Allt detta tack vare Sök SweetIM. Föreställ dig vad dina online-aktiviteter kommer att förvandlas till om du laddar ner fler skadedjur. Tryck inte din lycka. Ta bort kaparen och få din surfning tillbaka till det normala. För att göra det manuellt, Använd våra avlägsnande guide nedan.

Hur hamnade du fastnat med Sök SweetIM? Den troligaste förklaringen är att kaparen kom stuvat i ett annat program. Hämtar du ofta gratis appar från webben? De flesta användare gör. Men vad de flesta användare också gör är att kasta försiktighet till vinden under installationsprocessen. Detta är ett stort misstag och detta är förmodligen hur du blev infekterad. Läser du villkoren innan du accepterar dem? Detta är ett måste! Se till att du vet vad du ger grönt ljus till och inte rusa till tryck på ”finish”.

Också, alltid välja de anpassade inställningarna i guiden istället för Standard dem. Detta sätt kan du se alla dessutom bifogade program som står installeras tillsammans med det ursprungliga programmet. Avmarkera dem. Du har den möjligheten. Sådana ”bonusar” är vanligtvis skadliga och du behöver inte dem ombord. Ta bort dem. Skurkar be för din oaktsamhet som om du är oaktsam, du skulle aldrig tar sig tid att kontrollera hela bunten och alla extras kommer att installeras automatiskt. Bevisa dem fel och hålla din maskin virus-fri.

Search SweetIM Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Search SweetIM Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *