Hur tar man bort Search.whiteskyservices.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Search.whiteskyservices.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Search.whiteskyservices.com. Detta Search.whiteskyservices.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Search.whiteskyservices.com omdirigera är känd för att vara ett tecken på att din dator har infekterats av en webbläsare kapare. Offren för sådan skadlig infektion kommer att märka en plötslig byte av deras hemsida, nya fliksidor och rekommenderad sökmotor till samma skumma webbplats. Vad mer, kommer att kaparen lansera en irriterande annons attack på den intet ont anande användaren.

Offrets skärmen får översvämmad med många annonser och popup-fönster, ofta i form av speciella erbjudanden och erbjudanden, exklusiva försäljning och kuponger, allehanda attraktiva blinkande meddelanden och falska uppdateringsbegäranden. Tack vare webbläsare kapares förmåga att erhålla användarens webbhistorik, surfning vanor och sökfrågor, riktas sådana annonser specifikt för att synas tilltalande för användarna, så de är mest benägna att klicka på dem. Det huvudsakliga målet här är att skapa pay-per-klick intäkter.

Remove Search.whiteskyservices.com
The Search.whiteskyservices.com Virus

De vanligaste webbläsare kapare distribution är spam e-postmeddelanden, bifogade filer, falska uppdateringar, fri programvara buntar, tvivelaktiga länkar och annonser, korrupta torrent-filer, etc. Det är viktigt att vara försiktig när du tar emot e-postmeddelanden från okända avsändare. Klicka på skräppost bokstäver med bilagor ofta leder till en skadlig kod infektion av något slag. Vi rekommenderar våra läsare att undvika att öppna skräppostmeddelanden eftersom oftare än inte, de bevisa för att orsaka problem.

Dessutom är det bäst att välja Avancerat eller anpassad läge i installationsguiden när du hämtar programvara från internet. Detta ger dig full kontroll över installationsprocessen och du kan enkelt avmarkera oönskade programvara som du hitta misstänkta eller aldrig ville ladda ner till att börja med.

Webbläsarkapare anses inte vara mycket farligt. Det betyder ändå inte att de är oskadliga. Visst, de är inte riktiga virus eftersom de attackerar din webbläsare endast, inte hela datorsystemet. Men konsekvenserna av en kapade webbläsare kan ha en effekt på hela datorn. Symtom på sådan skadlig infektion är långsam internet-anslutning, långsam prestanda i webbläsaren.

Användare kommer att märka att minimera och maximera ett fönster kommer att ske långsammare än vanligt. Men viktigast av allt, på grund av kaparens skadlig aktivitet, en normal beter erfarenhet kommer snart visa sig vara omöjligt. Ju längre denna malware stannar på din dator, mer annonser kommer det generera och således överbelastning webbläsaren till en punkt där det kommer att börja kraschar eller fryser ofta. För att bli av denna otäck Search.whiteskyservices.com kapare, råder vi dig att följa våra detaljerade instruktioner nedan.

Search.whiteskyservices.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Search.whiteskyservices.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *