Hur tar man bort Searchfeedtech.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Searchfeedtech.com. Detta Searchfeedtech.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är irriterande skadliga program som kan förvandla din webbupplevelse i en fullständig mardröm. Om webbplatsen Searchfeedtech.com håller visas på skärmen, är det ett dåligt tecken. Denna webbsida är ett symptom på sådan malware infektion. Det har befogenhet att ändra din webbläsarinställningar, samt installera olika skumma tillägg, appar och verktygsfält utan att bry sig att be om din tillåtelse.

Kapares skadliga plan stannar inte där. Det kommer att börja övervaka din online-närvaro och kommer att samla in alla data som det kan få sina händer på som att surfa historia, sökresultat osv. Sådana uppgifter är värdefullt att parasiten, eftersom det kommer att hjälpa det att generera riktad annonsinnehåll som kommer att vara mer benägna att få klickade på offret. Sådana anpassade annonser är mycket lönsamma för både hackare och främjade sidorna. Fler klick användaren gör, kommer det att skapa mer inkomster.

Det vanligaste sättet för kapare distribution inkluderar spam e-postmeddelanden och bilagor, fri programvara buntar, falska uppdateringar, torrents filer, infekterade länkar och annonser, etc. Det är mycket viktigt att inte blint lita på random pop-ups som försöker lura dig att klicka på en skuggig uppdatering länk. Alltid lita på licensierade och pålitliga källorna för att få din programuppdateringar från. Du kan snubbla på annonser som främjar till synes användbara verktyg som lovar att förbättra datorns prestanda.

Inte vara alltför snabb att klicka på ‘Installera’ knappen. Var försiktig. Är källan pålitlig? Är programvara företaget som erbjuder denna produkt faktiskt berättigade? Det är bättre att använda korrekt källor för din programvara nedladdningar, samt uppdateringar. Och, när det är dags för deras installation, se till att välja en anpassad eller avancerad installation, så du kan enkelt visa om det finns några valfria installationer. Om det verkligen finns någon extra programvara, är den smart sak att göra att välja bort sådana program och appar, som de är mest troligt malware i förklädnad.

Kapares kraft ska inte underskattas. Ju längre är denna parasit tillåtet att bo på din dator, desto sämre dess skador kommer att få. Ad innehållet fortsätter att växa snabbt, vilket resulterar i din webbläsare för att frysa och kraschar ofta. Vad mer, finns det bara så många annonser som det kommer att kunna visas. Vid något tillfälle slutar webbläsaren fungera helt.

Webbläsarkapare är ett allvarligt hot mot din online-säkerhet och integritet. Det kan få sina händer inte bara på din webbdata som att surfa historia och sökfrågor men lösenord, kreditkortsnummer, bankkonto, IP-adresser, användarnamn, etc. Sådan värdefull information kommer säkert få delas med andra tredje-part för vinst. Det är därför du måste stoppa kaparen från att slutföra dess skadliga uppdrag. Så snart du upptäcker sin närvaro, måste du fortsätta med dess omedelbara avlägsnande, innan det är försent!

Searchfeedtech.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Searchfeedtech.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *