Hur tar man bort Similar Photo Cleaner | Uppdaterad

PUP

Similar Photo Cleaner är en klassisk PUP (potentiellt oönskade Program). Du kan hitta det annonseras som en användbar app som kan hjälpa dig i avlägsnandet av flera fotokopior, alla med dess automatiska inställningar. Det lovar att städa upp till GBs disklagring snabbt, och även att förse dig med en organiserad bildbibliotek.

Fall inte för dessa lögner. I verkligheten är följer denna ansökan order att övervaka din online-aktivitet och samla in känsliga uppgifter som att surfa historia, sökfrågor, favoritsidor, etc. Efter denna information bearbetas, kommer denna parasit Kontrollera att översvämma din skärm med riktade annonser som syftar till att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på dem.

För varje klick gör du, den PUP viljan få betalt. Även om du försöker ignorera alla kampanjer eller surfa på internet via inkognitoläge, kommer att problemet kvarstå. I själva verket får PUP mer och mer aggressiv. Snart, börjar din webbläsare att prestera sämre och känner mycket trög. Du kommer att uppleva svårigheter att göra någon form av arbete online. Din enda räddning är borttagande av tillägget Similar Photo Cleaner.

Detta verktyg har en officiell hemsida som du kan hämta den från. Men det är inte det enda sättet att få installerat på din dator. Du kanske omedvetet ge det åtkomst till enheten genom att skumma annonser eller efter misstänkta länkar. Spam-mail och fri programvara buntar finns andra sätt att penetrera ditt datorsystem. Andra fördelningen med torrent-filer och falska uppdatera meddelanden.

Det är viktigt att du vet att hackare åberopa din naivitet och brådska, för att infektera din dator. Stressa inte i följande slumpmässiga annonser eller länkar, utan att ge det en andra tanke. Du kanske tror att du är leds till tillförlitliga källor, men nästa sak du vet, du kan falla offer för en skadlig programvara.

Vi rekommenderar att du använder endast licensierade och officiella källor för att få din programuppdateringar. Också, efter nedladdning programvara, vi rekommenderar starkt att du väljer en Custom/ avancerad typ av installation, i stället för en snabb en. Se sedan till att avmarkera alla valfria installationer, så de inte få installerat. Malware är känt för att få förklädd bonusinnehåll som får automatiskt installeras på datorn om du väljer en snabb installation.

Du behöver inte ett program såsom Similar Photo Cleaner. Från det ögonblick det blir installerad på enheten, startar denna skadlig app att spionera på dig. Alla insamlade data kommer att användas mot dig och kan användas av skurkar, som försöker sälja dessa data till andra misstänkta tredje parts webbplatser. Vad mer, kommer att dess existens visa sig vara ett problem för utförandet av webbläsaren också. Låt inte det göra allvarliga skador.

Din webbupplevelse blir inte densamma om du tillåter detta PUP bo på datorn obevakad. Ju förr agera du mot det, desto bättre. Genom att ta bort parasiten som förde dig Similar Photo Cleaner app, du kommer att återfå kontroll över din webbläsare och skydda dina privata data. Om du inte är säker på hur man ska gå, kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

Similar Photo Cleaner avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Similar Photo Cleaner från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *