Hur tar man bort Smart PC Care Fake Optimization Tool | Uppdaterad

PUP

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Smart PC Care Fake Optimization Tool. Detta Smart PC Care Fake Optimization Tool avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Smart PC Care Fake Optimization Tool faller i kategorin PUP (potentiellt oönskade Program). Detta verktyg får marknadsföras som mycket hjälpsam och pålitlig, men i verkligheten – är det inte. Först uppleva du inte några större problem. Denna skadliga parasit är känt att gradvis orsaka skador. Saken är den att medan detta instrument är tänkt för att hjälpa dig att förbättra datorns prestanda, liksom så ren och optimera hela systemet, det gör motsatt sak.

Smart PC Care Fake Optimization Tool kommer att försöka lura dig att köpa andra skadliga appar och tillägg, genom att visa potentiella hot på datorn som är faktiskt obefintlig. Detta verktyg är känt att låtsas att skanna din dator för malware närvaro och kommer att försöka lura dig att köpa dess fullständiga licensierade versionen, för att ta bort de förmodade hot som har hittats på din dator. Fall inte i fällan!

De vanligaste sätten för distribution är korrupta webbläsare omdirigeringar, programvara buntning, skadliga appar eller tillägg som är installerade på din dator utan din kunskap, etc. De flesta användare inte kommer att komma ihåg när exakt de har installerat det här verktyget på sin dator. Det händer ofta, utan deras vetskap eller samtycke. Du ser, när du hämtar programvara från internet, användare är kända för att vara alltför snabb att klicka på knappen ‘Nästa’ och lite till ingen hänsyn till vad de faktiskt samtycker till.

Gör inte det vanliga misstaget att välja en snabb installation. Istället välja anpassad eller Avancerat läge i guiden. Detta ger dig kraften att avmarkera någon extra programvara som inte har ordentligt lämnats när du har hämtat mjukvarupaket.

Valpar ska inte underskattas. Mer ofta än inte, försöker de skada din dator eller ta dina pengar. Kontrollera att du hämtar program, program, tillägg eller eventuella verktyg verktyg från licensierade och tillförlitliga källor.

Också, tänka två gånger innan du klickar på några knappar, angående installation eller uppdatering processer. Flit är nyckeln till att vara säker från skadliga hot. Om du har märkt förekomsten av detta falska optimering verktyg, föreslår vi att du genast fortsätta med dess avlägsnande. Om du är osäker på hur du tar bort det från din PC, kan vi hjälpa dig med denna uppgift. Följ bara våra detaljerade instruktioner nedan.

Smart PC Care Fake Optimization Tool avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Smart PC Care Fake Optimization Tool från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *