Hur tar man bort SweetPacks Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove SweetPacks Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort SweetPacks Virus. Detta SweetPacks Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

SweetPacks är ett skadligt program. Det är en webbläsare kapare. Vet du vad kaparna göra? Som namnet antyder, kapa dessa skadedjur din webbläsare. De ta full kontroll och orsaka massor av frustration och irritation. SweetPacks gör samma sak. Om du har det ombord, förbereda för frågor. Hur du vet att du är smittad? Ser du den sweetpacks-search.com hela tiden när du är online? Den ersätta din startsida och sökmotor utan ditt tillstånd, lämnar du inte ändra dem tillbaka? Om svaret på båda frågorna är ja, då vara säker på att du är smittad.

Kaparen är redan någonstans i ditt system och visning av sweetpacks-search.com är cluing du på sitt sätt. Acceptera sidans utseende som den varning som det faktiskt är, och hörsamma det. Kaparen bör inte lämnas för att verka fritt. Det måste avinstalleras direkt. Om du låter det stanna, kommer att det göra en enda röra av din surfning. Underskatta inte den fara som det innebär eftersom du kommer bli förvånad. Vidta omedelbara åtgärder mot den. Hitta exakt där det lurar och ta bort den på plats. Ju tidigare gör du det, desto bättre för både din och systemets välbefinnande.
Så snart kaparen blir, problemen börjar hälla.

Först kommer du att märka att din hemsida och sökmotor har ersatts med skadedjurs tvivelaktiga domän. Ditt tillstånd behövdes ju inte för denna omfördelning ske. Kaparen behöver inte ditt godkännande att göra ändringar i inställningarna för din webbläsare och det gör det så irriterande och farliga. Från nu på blir webbplatsen sweetpacks-search.com din konstant online skugga. Du ser det överallt. Oavsett vad du gör online, dyker Sidan upp. Och det är inte ensam. På grund av kaparen, är du tvungen att besöka många andra lika skumma sidor också.

Remove SweetPacks Virus
The SweetPacks Virus

surfar på webben är inte vad den brukade vara. Det är inte roligt. Det är inte säkert. Det är pirrigt. Du avbryts ständigt av omdirigeringar till skumma webbplatser och du är översvämmad med massor av opålitliga reklamfilmer. Kaparen täcker skärmen med massor av annonser i alla former och former som blinkar alla tid och blockera sidor innehåll. Vad du måste veta är att majoriteten av dessa annonser är skadade och de leverera malware eller leda till sidor, fulla av malware.

Hursomhelst, om du klickar på, samtycker du fler infektioner ska installeras på datorn. Tänk på att din maskin redan kämpar och det kommer inte att kunna hantera fler skadedjur. Det kommer att bryta ner helt. Klicka är inte värt risken. Undvika allt kaparen kastar som du. Ännu bättre, ta bort skadedjur helt. Använd våra avlägsnande guide nedan och rengör din dator för gott.

Hur lyckades SweetPacks ange din dator oupptäckta? Svaret är freeware buntar. Denna metod är en av de mest populära bland skurkar. Det är också mycket effektiv mestadels eftersom användare tenderar att kasta försiktighet till vinden när de installerar program. Detta är ett misstag. Du vet aldrig vad som kan knytas till detta program som en bonus och om du inte betalar uppmärksamhet, bonusen blir installerad.

Välja inställningen anpassad i stället för de grundläggande. De tillåter du se Kontrollera hela bunten program av program och ta bort alla extras innan du slutför installationen. Om du väljer grundläggande inställningar, alla extras få installeras automatiskt och du kommer att behöva hantera dem manuellt. Spara dig massor av problem och vara försiktig i förväg. Lite extra uppmärksamhet går en lång väg.

SweetPacks Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort SweetPacks Virus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *