Hur tar man bort Systemservice.vbs (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Systemservice.vbs. Detta Systemservice.vbs avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Systemservice.vbs är inte en tillförlitlig sökmotor. Det hävdar att det kommer att öka och förbättra dina webbläsaraktiviteter och dess utvecklare annonsera det som ett användbart verktyg. Men denna förlängning är skadlig och det är allt annat än bra. Kategoriserad som en webbläsare kapare, Systemservice.vbs kommer att ge bara huvudvärk och unpleasantries dig. Gör ditt bästa att ta bort det från datorn första chansen du får. Så snart du märker utseendet på sidan Systemservice.vbs, ta tipset. Acceptera platsen som den varningssignal som det faktiskt är, och hörsamma det.

Lita på oss när vi säger att ju mer tid som infektionen spenderar ombord, de mer problem som det orsakar. Problemen växer också, svårighetsgrad samt. De blir mer och mer svår varje dag tills din PC blir nästan oanvändbar. Tveka inte ens en sekund längre. Även om denna kapare inte är den farligaste parasiten ute, är det inte ofarligt. Ingen infektion är och ingen infektion förtjänar en plats i ditt system. Ta saken i egna händer och ta bort inkräktaren innan det är för sent. Detta är utan tvekan den bäst kursen av handling som du kan ta.

Efter en lyckad installation, kaparen börjar fumla med din webbläsare inställningar omedelbart. Det gör olika otillåtna ändringar och du förhindrar att vända processen. Det installeras också en helt ny hemsida och sökmotor, nämligen Systemservice.vbs webbplatsen, och du kan inte bli av med den. Du kan inte få inställningarna att föredra tillbaka. Du har inte längre kontroll. Men det finns mer. Kaparen förvandlar dina online-aktiviteter till en mardröm av omdirigera dig till skumma sidor hela tiden och presentera skadlig och tvivelaktiga länkar som sökresultat. Några av resultaten är även opålitliga annonser även om de inte är märkta som sådana.

Ingenting visas på skärmen kan vara betrodda längre. Skurkarna använda dessa länkar och annonser för att öka webbplats trafik och få pay-per-klick intäkter. Detta innebär att varje gång du klickar på något, hackare får betalt och du riskerar att hämta fler infektioner samtidigt. Och på något sätt, sponsring av cyberbrottslingar och konstant malware risken är inte värst. Finns det något ännu farligare.

Kaparen exponerar din integritet till risk också. Den använder din webbläsare spionerar enheter och övervakar varje enda online rörelse du gör. Således, skadedjur samlar känsliga data som sedan skickas till de människor som publicerade den. Denna data kan användas för vad dessa hackare vill. De kan använda den för marknadsföringsändamål eller för andra skadliga dagordningar. Detta bör vara mer än tillräckligt för att övertyga dig att kaparen inte är värt att behålla. Det är farligt och det måste avinstalleras omedelbart. Frågan är kommer du att sitta sysslolösa och vänta på din situation att förvärras, eller ska du skydda din maskin. Välja det andra alternativet. Använd vår guide nedan och bli av med denna skadegörare ASAP.

Hur du fastnar med den Systemservice.vbs kaparen? Liksom andra liknande hot åberopat här även tricks och bedrägliga metoder för att ange din maskin. Några av de vanligaste taktik är spam e-postmeddelanden och bilagor, programvara eller freeware buntar, falska programuppdateringar, skadade webbplatser eller annonser, etc. Var extra försiktig när du surfar på webben och betala uppmärksamhet innan du ger ditt tillstånd till något. Läs alltid villkor innan du accepterar dem. Håll dig borta från overifierade torrents och skumma webbplatser. Också, skaffa dig en tillförlitlig antimalware-app som hjälper dig. Håll den uppdaterad och söker regelbundet igenom din dator för att vara säker på att det är rent.

Systemservice.vbs avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Systemservice.vbs från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *