Hur tar man bort TheAdGateway.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove TheAdGateway.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort TheAdGateway.com. Detta TheAdGateway.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Utseendet på webbplatsen TheAdGateway.com är ett dåligt tecken. Det anger förekomsten av en cyber-infektion i ditt system. En adware pest, att vara tydlig. Visning av den ovan nämnda sidan är en varning. Acceptera den som sådan och akt det. Ju förr vidta du åtgärder mot inkräktaren, desto bättre för dig och din maskin.

Adware infektioner göra inte för trevliga kamrater. Allt de gör är att göra en enda röra. Den du har fastnat med är inte annorlunda. Du bättre hitta dess exakta dölja plats och ta bort det innan din situation försämras. TheAdGateway.com kommer inte ge dig något bra. Tvärtom. Ju mer tid man spenderar, mer problem du ställs inför. Låt inte det förstöra din webbupplevelse och utsätta dig för malware risk. Hitta den och bli av med den. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Ta det innan det är för sent.

Adware behöver inte din behörighet att göra ändringar i din webbläsare. Det ska kunna fungera som den finner lämpligt och lämnar dig att hitta blandar själv. Till exempel, en dag du öppnar din webbläsare bara för att finna att din tidigare hemsida och sökmotor har ersatts med en ny domän. Oavsett vad du gör, kan inte du ångra ombildningen. Adware har tagit kontroll över din webbläsare. Från nu på, allt du gör, adware stör. Skadedjur omdirigeras ständigt du till misstänkta letar platser. Det bombarderar dig med oräkneliga reklamfilmer. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på banners, erbjudanden, erbjudanden, texter, hyperlänkar, etc.

Remove TheAdGateway.com
The TheAdGateway.com Virus

också, ytterligare flikar öppna hela tiden. Din online video få pausad för reklamfilmer pauser. Du kan inte hitta något du söker eftersom din webbläsare kämpar till visar innehåll korrekt. Adware hindrar dig från att använda maskinen normalt. Det också utsätter dig för konstant malware risk. Ingenting du ser kan vara betrodda. Inte annonser, inte platserna, ingenting. Ett enda fel klick och du kan ladda ner fler infektioner på maskinen redan smittade. Men det finns mer.

Skadedjur hotar också din integritet. Det spionerar på dig och samlar in känsliga uppgifter. Det använder det sedan, för att skapa reklam som kommer att väcka ditt intresse. På så sätt försäkrar din klick och dina klick föra hackare vinster. Detta kallas pay-per-klick mekanismen. Varje gång du klickar på något adware visas, få skurkarna betalt. Du blir deras sponsor och du riskerar att infektera din dator ännu mer. Gör dig själv en tjänst och ta bort adware nu. Det har ingen plats ombord. Använd våra avlägsnande guide nedan och rensa din dator en gång för alla.

Hur TheAdGateway.com adware in utan att du märker? Hämtar du ofta gratis program på webben? Om ja, väljer du anpassad eller för standardinställningarna? Om ditt svar är Standard, ändra dina vanor. Dessa inställningar är helt automatisk. De erbjuder dig ingen kontroll. Om det finns några extra appar knutna till programmet du installerar, ange de din PC likaledes.

Med anpassade inställningar, men kan du avmarkera alla extras innan du avslutar installationen. Ja, detta tar lite mer tid och denna tid kan spara dig massor av problem i framtiden. Stressa inte. Lite extra uppmärksamhet går en lång väg. Ta dig tid att skydda din dator. Att förebygga en infektion från att komma in är alltid lättare än att hantera dess spektakel senare. Tänk på att nästa gång du installera något. Vaksamhet är vad som håller din dator ren!

TheAdGateway.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort TheAdGateway.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *