Hur tar man bort Totaldlls.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Totaldlls.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Totaldlls.com. Detta Totaldlls.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Totaldlls.com är en informationsplattform som vars primära syfte är att främja adware. Om webbplatsen finns på datorn, visar det upp varje gång du försöker använda webbläsaren och datorn fastnar med adware. Förutom, påträngande sidan saktar ner din internethastighet, stör dina webbläsarsessioner och kan orsaka täta system krossar, därmed hålla det på din virtuella maskin inte rekommenderas definitivt.

Vad du bör veta är att om du ser Totaldlls.com, det är alltid en anledning. Det innebär att det finns en skadlig kod på datorn som gör att man ser adware, och det är kan orsaka dig massor av problem. Det enda sättet att undvika att hantera dessa frågor är att lokalisera och ta bort illvilliga verktyget bakom hemsidan direkt.

Kanske det ser konstigt ut, men i de flesta fall datoranvändare är de som installerar Totaldlls.com själva på sina system. Likaså till andra adware program, Totaldlls.com är så skicklig att det kan du ladda ner den utan jämn realiserbar den. Oftast, adware in datorn tillsammans med andra freeware och håller sin närvaro i hemlighet tills flera annonser start visar på din skärm. I själva verket, är detta inte ovanligt alls eftersom freeware vanligtvis resor medföljer malware eftersom detta är den enklaste tillgången pekar du på systemet.

Remove Totaldlls.com
The Totaldlls.com Virus

Det finns också några andra sätt som används av Totaldlls.com för att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering. Om du vill undvika att motvilligt installera adware, kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion kommer säkerligen inte hjälpa dig alls.

I fallet Totaldlls.com finns redan på datorn, din webbläsare kommer att få översvämmad med toner av värdelös kommersiella annonser. Tänk på att om du klickar på någon av dem, kommer du att sluta installera mer oönskade skadlig programvara på systemet.

Dessutom som popup-fönster kommer att dyka upp varje gång du försöker surfa på webben, är de kan orsaka du olika slags problem. Bland dessa är saktande din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Alltså, det bästa du kan göra är att ta bort Totaldlls.com från datorn omedelbart.

I alla fall det värsta problemet du måste ta itu med if Totaldlls.com har infekterat datorn, är adware förmåga att stjäla din personliga och finansiella data. En gång Totaldlls.com går in i din dator, det börjar övervaka din surfning aktiviteter och kataloger varje din flytta online. När adware har samlat tillräckligt med information om dig, det delar det med okänd tredje part som hanteras av programmet och de kunde använda det för skadliga syften. Därför bör du inte bara bort Totaldlls.com från systemet, men också skydda din dator mot skadlig kod i framtiden.

Totaldlls.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Totaldlls.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *