Hur tar man bort Traffic-media.cc (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Traffic-media.cc. Detta Traffic-media.cc avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Förekomsten av Traffic-media.cc webbplatsen i webbläsaren är ett dåligt tecken. Det innebär att din dator har en adware infektion. Det är en otäck skadlig programvara som kommer att använda din webbläsare som en ad-förevisande verktyg.

Adware som Traffic-media.cc kommer att generera många påträngande annonser och popup-fönster, ofta i form av exklusiva erbjudanden och kampanjer, speciella erbjudanden och kuponger, falska uppdateringsbegäranden, blinkande meddelanden, etc. De kommer att visas mycket attraktiv för användaren. Det är tack vare adware’s förmåga att erhålla deras webbhistorik, surfa vanor, liksom sökfrågor, för att ge den typ av reklam som användaren är mest benägna att klicka på.

Det huvudsakliga målet med denna uppgift är att skapa intäkter via metoden pay-per-klick eller pay-per-view. Vad är viktigt att notera här är att de annonser som visas av adware inte kanske är säkert. Mer ofta än inte, omdirigerar de användare till misstänkta och även farliga webbplatser som försöker skada din dator. I vissa fall kan öppna de även bakdörrar för andra virus som trojaner, maskar och även ransomware!

Adware är vanligtvis distribueras av programvara buntar erbjuds gratis, falsk uppdateringsmeddelanden, spam e-postmeddelanden och bilagor, tvivelaktiga länkar och annonser, etc. Vi rekommenderar alltid att våra läsare att vara uppmärksamma när de installerar programvara som de fick från internet. Den smart sak att göra är att välja en avancerad typ av installation eller anpassad. Detta sätt kan du Visa verkliga innehåll av nämnda bunt.

Utvecklare ofta paketera applikationer och program och bunta ihop dem tillsammans med skadlig kod som inte avslöjas korrekt. Därför användare är omedvetna om det faktum att skadlig kod har infiltrerat deras datorsystem. Genom att följa våra råd, har du makten att helt enkelt avmarkera oönskade programvara som du anser vara misstänkta eller aldrig ville Hämta i första hand.

Skadliga parasiten till exempel annonsprogramvara får inte underskattas. Visst, det kanske inte är en riktig ‘virus’, eftersom det endast infekterar webbläsaren av offer, inte hela datorsystemet, men det betyder inte att det är ofarligt. Tvärtom. Eftersom det kommer att generera en stor mängd annonser, någon gång startar webbläsaren kämpar för att visa dem alla. Offret kommer att börja uppleva ofta kraschar och fryser, att göra någon typ av arbete i webbläsaren som är omöjligt, eftersom dess prestanda kommer att sjunka plötsligt.

Samma sak gäller internet-anslutningen också – det blir också långsammare än vanligt. Att ha reklamprogram på datorn är dåligt för din online-säkerhet och integritet. Cyberbrottslingar kan enkelt lägga vantarna på personuppgifter såsom men inte begränsat till lösenord, IP-adresser, information om bankkonto, inloggnings-ID, kreditkortsnummer, etc. och dela dem med andra utomstående för vinst.

Traffic-media.cc avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Traffic-media.cc från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *