Hur tar man bort Trojan.LockScreen.EM | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Trojan.LockScreen.EM. Detta Trojan.LockScreen.EM avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Trojan.LockScreen.EM är en av versionerna av LockScreen Trojan som infiltrerar datorn utan din vetskap och block tillgång till dina filer och program. Trojaner från den här gruppen beter sig som ransomware program, på grund av att de ber om pengar för att låsa upp skärmen. Exempelvis kan du bli ombedd att skicka ett SMS-meddelande för att få ett lösenord.

Dock Trojan.LockScreen.EM gör inte begära betalning, det bara låses skärmen och ett misstänkt meddelande visas. Därför bör du installera en legitim antispyware verktyg för att ta bort Trojan.LockScreen.EM från din PC.

Datoranvändare är väl medvetna om andra typer av ransomware program, såsom Ukash FBI Virus program. Det är säkert att alla dessa program distribueras av trojaner, men de är farligare än Trojan.LockScreen.EM. Detta program ser mer ut som en beta-version för att vara exakt, eftersom det inte ber dig att betala för att låsa upp din maskin.

Så snart som Trojan.LockScreen.EM går in i datorn, installerar en fil och lägger till två registervärden. Filen som hör till denna infektion heter DragonDay.exe och det blir oftast sjönk ProgramData katalogen. Värdenamn ”Dragon Day” läggs också till den del av Windows-registret som ansvarar för lastning programmet automatiskt varje gång Windows startar upp.

Om datorn är infekterad med Trojan.LockScreen.EM, kommer du att märka det direkt. Denna applikation inte slå runt busken. Trojan visar en snabb lastning skärm som säger:

3 nya bakdörrar upptäckts
Zulu program upptäckts
systemet extremt sårbara

efter att skärmen ändras till en flamboyant meddelande att läser ”THE PEOPLES REPUBLIC välkomnar din trohet”, men det inte erbjuder någon ytterligare förklaring till vad som händer.

Om du blev smittad med Trojan.LockScreen.EM, ska du inte panik. Detta program kan inte stjäla dina pengar. Fortfarande, du definitivt bör ta bort det från systemet om du vill komma åt dina filer igen. Tänk på att du inte måste försöka manuell borttagning såvida du inte är en erfaren datoranvändare.

Troligen, Trojan.LockScreen.EM är inte bara skadlig infektion som finns på datorn. Således efter återställa din desktop access, behöver du skanna datorn med en seriös antispyware verktyg för att söka efter andra potentiella hot. Om du behöver någon hjälp, kan du läsa borttagning instruktionerna nedan. De hjälper dig att låsa upp skärmen och avsluta Trojan.LockScreen.EM helt.

Trojan.LockScreen.EM avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Trojan.LockScreen.EM från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *