Hur tar man bort Wallet Protector Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Wallet Protector Virus. Detta Wallet Protector Virus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Plånbok Protector, är som namnet antyder, tänkt för att hjälpa dig att spara pengar på nätet. Dock gör det inte. I själva verket gör det raka motsatsen. Detta program faller under kategorin av adware infektioner. Det skapades inte för att vara fördelaktigt för dig. Det utvecklades bara för att tjäna skurkar skadliga syften. Ja, det är fördelaktigt för dem, inte för dig. Kontrollera att du hitta och ta bort denna adware från datorn så snart som möjligt.

Även om det inte är den farligaste typen av parasit, det kan och kommer att orsaka dig bekymmer. Ju mer tid man spenderar ombord, fler frågor du ställs inför. Lita på oss, du kommer hata erfarenhet av hosting denna skadegörare. Det gör en enda röra av dina online-aktiviteter. Gör dig själv en tjänst och ta bort det medan det inte är för sent. Lämnar det är ett stort misstag. Så, när du inser plånbok Protector är på din maskin, slösa inte någon tid. Vidta omedelbara åtgärder mot den. Ju tidigare det är borta, desto bättre. Annars, det dröjer inte länge innan du ångrar inte att ha vidtagit åtgärder i tid. Inte förhala! Act!

Plånbok Protector adware är mycket påträngande. Omedelbart efter inställningen ombord, problemen börjar hälla. Till att börja din hela surfning uppleva förändringar avsevärt. Detta verktyg blockerar konkurrenternas annonser och ersätter dem med sin egen. Dessutom, sprutar det din webbläsare med ännu mer reklam. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på banners, erbjudanden, erbjudanden, texter, pop-ups, bästa priser, jämförelser, videoannonser, etc.

annonser täcka skärmen på daglig basis, popping och blockerar sidornas innehåll. Men det är inte allt de gör. De har ett annat syfte. Skurkarna bakom adware använder dem för att öka webbtrafik till särskilda områden och därmed generera pay-per-klick intäkter. I princip, med varenda en av dina klick på en annons, hackare få vinster. De få ännu fler vinster för varje skuggiga sida du får omdirigeras till. Och du är tvungen att besöka många av sådana skumma webbplatser. Du blir en sponsor av skurkar bara genom att hålla skadedjur.

Dessutom riskerar du förvärra din situation. På grund av adware’s shenanigans är du alltid bara ett klick bort från mer skadlig kod. Ingenting visas på skärmen är tillförlitlig. Om du råkar Klicka på länken fel ad/, hämta du automatiskt fler infektioner. Glöm inte att du redan har en infektion att oroa. Plånbok Protector förstörde din tidigare njutbar webbupplevelse.

Det orsakar också din maskin att prestera sämre. Datorn laggar, kraschar och fryser mycket mer ofta. Använder den även för offline-arbete blir en extremt svårt och irriterande uppgift. Lägg inte med det. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av plånbok Protector för gott.

Hur du bli smittad med detta? Sådana infektioner slå till de gamla men guld infiltration. Vi pratar spam-mail, freeware/ shareware buntar, skadade sidor och länkar, overifierade torrents, falska programuppdateringar, etc. Om du vill skydda din dator från framtida infektioner kan vara mer försiktig. Ingen av de ovannämnda taktik är tillräckligt bra för att arbeta med din inaktiva samarbete, aka din slarv. Ge inte det. Alltid hålla din vakt.

Webben är full av parasiter som väntar på dig att göra de fel drag. Bevisa dem fel. Vara vaksam och tänka två gånger innan du klickar på vissa skuggiga sidan eller annonskontot. Gör dig själv en ännu enklare mål genom att vara oaktsam. Skydda dig själv. Att förhindra inkräktare från att komma in är mycket lättare än att hantera det när det har redan kommit in.

Wallet Protector Virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Wallet Protector Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *