Hur tar man bort WDF.exe | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort WDF.exe. Detta WDF.exe avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Att säga att WDF.exe är ett mycket farligt virus inte är tillräckligt. Du arbetar med en trojansk häst. Som ni kanske vet, anses trojaner, tillsammans med ransomware, de två farligaste typerna av cyber infektioner. Tyvärr, du arbetar med en av dem. WDF.exe är mycket skadligt. Det är kan orsaka du alla typer av skador. Ännu mer, används trojaner ofta som en bakdörr för ransomware. De hjälper fil-Krypterande virus få ombord.

Tänk vad som skulle hända om du smittas med de två mest fruktade skadedjur någonsin. Maskinen kommer inte att kunna hantera detta. Det kommer att bryta ner helt. Ta inte den risken. Så snart du inser att du är värd WDF.exe, vidta åtgärder för att ta bort det innan det uppmanar företaget. Trojan är mycket sofistikerad. Så är dess avlägsnande. Vi erbjuder en detaljerad borttagning guide som du hittar i slutet av denna artikel. Du kan använda den för att bekämpa skadedjur manuellt. Om du inte är tillräckligt säker i din PC-kunskaper, kan du alltid använda en automatisk lösning. Hämta ett bra anti-virus program att göra jobbet åt dig. Oavsett vilken borttagningsmetod du väljer, är det fina. Men Välj fort. WDF.exe använder varje sekund ombord kan orsaka problem.

WDF.exe, även utan att bjuda in en girig ransomware i ditt system, är nog destruktiv för egen. Det gör otillåtna ändringar i inställningarna för din PC, vilket gör en röra. Det förändrar din systemregistret bakom ryggen genom att lägga till eller ta bort poster. Det också ändrar eller skadar helt viktiga filer. Som ett resultat, kanske du inte kan köra vissa program. Naturligtvis behövs din tillåtelse inte.

Du är inte längre en i avgift. Hackare är. Och de gör vad de vill utan att bry sig om att fråga dig. WDF.exe också förstör din webbupplevelse. Det sprutar in alla din webbläsare med massor av annonser och orsakar dem att omdirigera dig vid varje tur. Detta är inte bara irriterande utan också farligt. Du utsätts för många tvivelaktiga annonser, länkar och sidor och om du klickar på fel, du ladda ner fler infektioner ombord.

Tänk på att din PC knappt sysslar med detta enda virus. Det är underpresterande och kraschar hela tiden. WDF.exe använder en masse PC resurserna vilket gör datorn mycket svarar inte. Det finns mer, dock. Överväga ditt privatliv längre privat nu när du är värd en trojaner. Dessa parasiter är spioner. De övervakar allt du gör och samla värdefulla data. När de har nog, får allt skickas till hackare. Låt det sjunka in. Tänk vad hackare kan använda din personliga information för. Låt inte dem lägga vantarna på din integritet. Ta bort Trojan ASAP.

Hur du bli smittad med detta? Vanligtvis, slå trojaner till gammalt men guld spam e-teknik. Hackare bifogar Trojan till ett till synes legitima brev som de skickar till dig. Om du öppnar det, det är det. Du är infekterad. Öppna inte e-postmeddelanden från främlingar och hämta inte bilagor. Alltid kontrollera avsändaren först.

Ibland skriver skurkar på uppdrag av välkända företag, banker, postkontor eller polisen för att lura dig. De använda logotyper, namn, frimärken. Fall inte i fällan. Om meddelandet börjar med ”kära friend/ kunden”, Fortsätt med försiktighet. En verklig organisation kommer alltid att använda ditt riktiga namn till er. Låt dig luras inte. Tänka två gånger innan du öppnar ett meddelande. Förebyggande åtgärder är alltid lättare och mindre tidskrävande att processen för att hantera och ta bort skadedjur en gång har det redan kommit in.

WDF.exe avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort WDF.exe från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *