Hur tar man bort WeatherBlink Toolbar | Uppdaterad

PUP
Remove WeatherBlink Toolbar

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort WeatherBlink Toolbar. Detta WeatherBlink Toolbar avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

PUP står för potentiellt oönskade Program. WeatherBlink Toolbar är ett exempel på en sådana oönskade program. Om detta otäcka tillägg har dykt upp på din enhet, förbereda för problem. Den till synes tillförlitliga verktyget skapas av Mindspark Interactive Network Inc. Det marknadsförs som ett verktyg som kommer att ge dig alla typer av väderuppdateringar i en ny flik. I verkligheten är dess uppdrag att svärma din skärm med alla typer av störande innehåll.

Varje gång du öppnar din webbläsare, kommer du att mötas med irriterande annonser i form av pop-ups, banderoller, blinkande meddelanden och även i-text kampanjer. För varje klick du gör på dem, parasiten kommer att få betalt. PUP är programmerad att spionera på dig och samla alla slags webbinformation om dig. Det kommer att få din webbläsarhistorik och sökresultat, så det kan bättre anpassa annonser, så att du är mer benägna att klicka på dem.

Remove WeatherBlink Toolbar
The WeatherBlink Toolbar

WeatherBlink Toolbar har en egen officiell hemsida. Om du litar på sina löften, bor du att ångra ditt beslut att hämta den. När det blir installerad, kommer det börja åstadkomma total förödelse på din webbläsare. Tyvärr, det är inte det enda sättet som denna parasit kan infiltrera datorn. PUP också lurar bakom spam e-postmeddelanden och bilagor, torrents, freeware, falska uppdateringsbegäranden, opålitliga annonser och länk, etc.

du måste förstå, att farlig programvara som denna är beroende av din naivitet och slarv. Om du inte ägna stor uppmärksamhet åt vad du klickar, kan du oavsiktligt bevilja sådan pest tillgång till din dator. Och när du reda på vad du har gjort, det kan vara lite för sent.

Medan den WeatherBlink Toolbar låtsas vara till nytta för dig, är det allt annat än bra. Du behöver inte sådan app på datorn. Ju längre du håller den obevakad, desto sämre din situation kommer att få. Detta hot är programmerad att visa så många annonser som möjligt, utan att bry sig om de leder till säkra sidor. Som sagt, kan du vara ett klick bort från att få omdirigeras till misstänkta eller även farlig webbplats från tredje part. Inte bara detta, men din webbläsare kommer att krascha och frysa tills det slutar fungera helt, allt på grund av den enorma mängden annonser som kastat sin väg.

Genom att inte agera mot PUP, sätta du din online-säkerhet och integritet äventyras. Värdefull information såsom men inte begränsat till lösenord, IP-adresser, kreditkortsnummer, etc. kan lätt falla i händerna på skurkar, som försöker sälja dessa data till andra människor. Det enda sättet att få ur den här röran och gå tillbaka till en säker beter erfarenhet är att ta bort denna WeatherBlink Toolbar från din enhet så snart du upptäcker sin närvaro.

WeatherBlink Toolbar avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort WeatherBlink Toolbar från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *