Hur tar man bort Websearch.thesearchpage.info (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Websearch.thesearchpage.info

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Websearch.thesearchpage.info. Detta Websearch.thesearchpage.info avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Websearch.thesearchpage.info tillhör kategorin av webbläsarkapare eftersom så snart den träder din PC, det gör olika modifikationer till systemet utan att fråga dig om något tillstånd.

Det första programmet kommer att ändra din standard hemsida och sökmotor, men detta är definitivt inte allt kaparen kommer att göra. Faktiskt, Websearch.thesearchpage.info kommer att göra alla ändringar det känns som att göra, utan att be om din tillåtelse alls. På detta sätt kan din virtuella säkerhet vara allvarligt hotad, så du skulle bättre ta bort kaparen från datorn så snart som möjligt.

Oftast, Websearch.thesearchpage.info infiltrat din PC genom att gömma sig bakom falska system eller något program uppdateras. Även kanske tror du att du installerar en Java eller en Flash-uppdatering, medan, faktum är att du låter en kapare in.

nästan samma sak händer när det kommer till nya freeware. Under installationsprocessen är datoranvändare brukar inte mycket försiktig eftersom de är bråttom att slutföra installationen och samtycker till att alla termer och villkor som fastställs i programmet utan att ens läsa dem. På så sätt kan användare som sluta med kaparen på sina system. Förutom, du bör ha i åtanke att Websearch.thesearchpage.info kan också ange system oupptäckt med hjälp av några skadade länkar, skadade webbplatser eller spam e-postbilagor.

Remove Websearch.thesearchpage.info
The Websearch.thesearchpage.info Virus

En gång Websearch.thesearchpage.info har infekterat datorn, finns det några frustrerande och farliga saker du har att hantera. Först av dem är det faktum att när kaparen infekterar datorn, tillägget är inte längre bunden att be om din tillåtelse innan du implementerar ändringarna. Detta innebär att ständiga förändringar kommer att göras till ditt system utan din vetskap eller tillåtelse. Detta är dock inte det största problemet som du måste ta itu med.

Vad du bör veta är att Websearch.thesearchpage.info kommer att övervaka och lagra din virtuella aktivitet hela tiden. Efter programmet samlar in alla uppgifter den behöver, Websearch.thesearchpage.info kommer att skicka det till okänd tredje part dolda bakom kaparen. Dessa data kommer att innehålla alla dina webbläsaraktiviteter, dvs din webbsökningar, IP-adress, och alla personliga och finansiella information som du kan ha delat online – för instans, ditt namn, telefonnummer, bankkonto, etc. Tänk, att delade data skulle kunna användas för skadliga ändamål, alltså vad du ska göra i detta fall är att ta bort Websearch.thesearchpage.info från datorn som du märker den.

Den goda nyheten här är att Websearch.thesearchpage.info avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort programmet antingen manuellt eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa den manuella instruktioner nedan denna artikel. Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt.

Websearch.thesearchpage.info avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Websearch.thesearchpage.info från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *