Hur tar man bort Wemidon.win (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Wemidon.win

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Wemidon.win. Detta Wemidon.win avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Wemidon.win sidan konstant utseende är ett mycket dåligt tecken. Det innebär att din maskin hamnar en infektion. En adware parasit lurar någonstans i hörnen på ditt system och visning av Wemidon.win är dess sätt att avslöja sig själv till dig. Head varning. Att ha en adware parasit i ditt system kommer inte leda till något bra. Tvärtom. Du kommer att möta massor av problem som fortsätter att växa i både antal och svårighetsgrad allteftersom tiden går. Göra ditt bästa för att ta bort adware så snart som möjligt.

När du upptäcker Wemidon.win platsen att ta över din webbläsare kan vidta åtgärder. Lyckligtvis är denna skadegörare relativt lätt att ta itu med om du inte förhala och agera snabbt. Om du ignorerar de risker den medför, men din situation kommer att förvärras och infektionen kan även orsaka du vissa irreversibla skador. Inte låta det hända. Förstå att du har inget att förlora men mycket att vinna genom att ta bort inkräktaren. Göra det ASAP. Skydda dig från de många frågor som adware är på väg att kasta på dig. Ju förr bli du av med det, desto bättre för både din och systemets välbefinnande.

När adware kvittar är, Wemidon.win blir din konstant online följeslagare. Det blir efter din skugga och du ser den varje gång du så mycket som tryck på en av dina tidigare tillförlitlig webbläsare. Men detta är inte den enda sida som du är tvungen att besöka. Naturligtvis inte. På grund av adware omdirigeras du till skumma sidor hela tiden. Några av dem kan även vara full av infektioner som du kan få med ett enda klick. Bortsett från att du också bombarderas med reklam. Skadedjur kastar en lavin av annonser på dig och om du klickar på dem, hackare få betalt. Detta kallas pay-per-klick mekanismen. Dina klick Fyll skurkar fickor. Du blir deras sponsor. Men det finns mer. Annonser också dölja risker. De är sponsrade. De flesta av dem, ändå. Genom att klicka på du bara hjälpa inte cyberbrottslingar bli rikare men du också utsätter dig för skadlig kod risk.

Remove Wemidon.win
The Wemidon.win Virus

Precis som med skumma webbplatser är ett enda klick på fel annonsen allt som behövs för att du ska bli smittad med mer parasiter. Din klicka lika med din tillåtelse. Malware kommer in din maskin och lämnar du omedvetna. Det andra problem som du står inför är att annonserna är alldeles för många att undvika. De finns överallt och förr eller senare kommer du klickar även om du inte menar att. Ibland en reklamfilm dyker upp just under markören på din mus eller flyttar under det och du klickar på den. Eller, det blockerar hela sidan och när du försöker stänga den med ”X” knappen, du hamnar omdirigeras till en misstänkt sida. Du kan inte vinna denna kamp. Det enda sättet att bli av med de annonser och omdirigeringar är att ta bort adware helt. När du gör det, får allt tillbaka till det normala. Så, gör det. Följ våra avlägsnande guide nedan och ta bort infektioner omedelbart.

Hur adware ange din PC? Vanligtvis, lita dessa skadedjur på buntning tekniken. Så, nästa gång du installerar ett program eller en uppdatering, var uppmärksam. Du vet inte vad annat kan paketeras med dem. Inte rusa och läsa allt noggrant. Välja de avancerade inställningarna i guiden. De tar mer tid, men de tillåter dig att se om det finns någon ”bonus” apps kopplade till det ursprungliga programmet som håller på att ange din maskin också. Du kan också avmarkera dem innan du avslutar installationen. Vi rekommenderar starkt att du gör det. Sådan extras är oftast virus och du behöver inte dem på ditt system.

Wemidon.win avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Wemidon.win från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *