Hur tar man bort WINDOWSDEFENDER.SITE (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort WINDOWSDEFENDER.SITE. Detta WINDOWSDEFENDER.SITE avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

WINDOWSDEFENDER.SITE sidan är dåliga nyheter för ditt system. Ser och landar på det hela tiden är ett tecken på en infektion. En adware infektion, att vara exakt. Som ni vet, är adware skadedjur mycket vilseledande och lömska. Lita inte på dem. Och den du har fastnat med är inget undantag. Den WINDOWSDEFENDER.SITE innehåller ett skadligt skript som hindrar dig från att stänga den. Detta innebär att om du få omdirigeras till webbplatsen, inte kommer du att kunna avsluta utan att godkänna vissa förlängning är hämtat första av något sånt. Inte, under några omständigheter ger ditt samtycke till något sidan vill. Det är farligt. Stängs med hjälp av Aktivitetshanteraren och startar en ny webbläsarsession.

Som vi sagt, anger WINDOWSDEFENDER.SITE sidan att det finns en adware infektion i ditt system och istället för att hämta fler skadliga tillägg måste du vara inriktade på att ta bort adware från datorn. Adware skadedjur göra inte för trevliga hyresgäster. De är irriterande och påträngande. Ju mer tid detta hot stannar i ditt system, mer problem du kommer att tvingas möta. Inte förhala. Ta bort adware så snart som möjligt.

En gång i ditt system, skadedjur inte slösa tid. Det sprutar alla dina tidigare tillförlitlig webbläsare med massor av reklamfilmer. Och inte någon form av reklam. Adware gör sin hemläxa innan ad beskjutningen. Det studier du ska lära dig vad du gillar och vad du är intresserad. Sedan, den använder denna information för att skapa annonser som du kommer att gilla och hitta tilltalande. Varför? Det är inte därför man vill förbättra din online shopping eller beter erfarenhet. Naturligtvis inte. Den har sin egen dagordning. Adware behöver din klicka. Den är skapad för att öka webbtrafik till särskilda områden, således generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Det är därför det måste du klicka på de annonser som visas. För varje din klicka, få hackare betalt. Du blir deras sponsor. Men det är inte allt.

Var extra försiktig. Ingenting adware visar kan vara betrodda. Det bryr sig inte om din säkerhet. Det visar bara annonser som kommer att väcka ditt intresse så klickar du på. Annonser, dock verifieras inte. Vad är mer, de flesta av dem är även skadade eller vilseledande eller båda. Om du av misstag klickar på fel annonsen, kan du förvärra din situation genom att ladda ner fler skadedjur ombord. Lita inte på reklamfilmerna. Om ett erbjudande verkar för bra för att vara sant, det förmodligen inte. Gör inte misstaget att klicka. Göra ditt bästa för att bli av med annonser. Det enda sättet att göra det är att ta bort adware själv. Annars det kommer att bli mer och mer aggressiv för varje dag som går och kommer att bombardera dig med ännu fler annonser. Slösa inte din tid. Följ våra avlägsnande guide nedan och bli av med inkräktaren för gott. Detta är den bästa åtgärden du kan ta.

Hur du få infekterade med adware? Skadedjur som detta reser oftast buntar med andra program som laddas ner från webben. Men om du rusa installationen och hoppa över villkoren, kan inte du märka de extra appar som är kopplade till bunten så de ange ditt system ostört. För att förhindra att, alltid välja de avancerade inställningarna i guiden. De tar längre tid men också ge dig fullständig kontroll över installationsprocessen. Du kan se alla extras och avmarkera dem innan du installerar programmet du ursprungligen ville. Att nästa gång du laddar ner något. Gör din due diligence. Det är det enda sättet att hålla datorn säker.

WINDOWSDEFENDER.SITE avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort WINDOWSDEFENDER.SITE från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort WINDOWSDEFENDER.SITE från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *