Hur tar man bort Wrotector.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Wrotector.com. Detta Wrotector.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Att vara ständigt omdirigeras till sidor som du inte hade för avsikt att besöka som helst är otroligt irriterande. Dock omdirigeras till webbplatsen Wrotector.com är inte bara irriterande, det är ett tecken på att din maskin har smittats med en cyber-infektion. Ja, det finns en adware parasit i ditt system och det är anledningen till att sidan skadlig är påtvingat du nonstop. Skadedjur har redan lyckats smyga in i datorn och utseendet på Wrotector.com är dess sätt att avslöja sig själv. Hörsamma denna varning.

Adware infektioner göra inte för trevliga kamrater. Tvärtom. De utlösa förödelse från det ögonblick de kommer in. Det som du för närvarande är infekterad med är inte annorlunda. Det måste tas bort innan det lyckades orsaka några allvarliga problem. Och om du låter det stanna ombord, kommer det så småningom. Gör dig själv en tjänst och bli av med det innan det är för sent. Skadedjur är inte så svårt att ta itu med om du inte förhala och agera snabbt. Ta chansen att ta bort det så snart tillfälle presenterar sig själv. Slösa inte tid i debatter. Detta är en infektion som vi talar om och det har ingen plats i ditt system.

Adware skapades för det enda syftet att generera pay-per-klick intäkter för dess ägare. Problemet är att det har ingen kontroll mekanism och alla som är villiga att betala kan användas för att främja. Verktyget kontrollerar inte vad annonseras via dess tjänster eller som annonsörerna är. Onödigt att säga, många hackare utnyttjar och använder adware att sprida skadligt innehåll online och tjäna pengar på användare som du. Hur?

Adware visar många reklamfilmer på daglig basis och omdirigerar dig till misstänkta sida hela tiden. Du kan aldrig veta vilka av dem som är legitima och som är skadade. Det kan vara 50/ 50, det kan vara 20/ 80. Ingen vet. Det enda sättet att ta reda på är att klicka. Men om den annons som du klickade på visar sig vara skadad, er besvärliga situation förvärras. Det kan leda dig till en sida full av infektioner eller det kan dölja infektioner själv.

Hursomhelst, du sluta med mer skadliga program på ditt system och skurkarna få betalt. Du blir deras sponsor. Är detta något du är okej med? Vi tycker inte det. Också, adware och dess intrång bli mer aggressiva med tiden till den punkt där du undvika att använda din egen maskin eftersom du ständigt avbryts av annonser och skumma webbplatser. Detta kommer inte att sluta. Såvida inte du bort adware. Först då får allt tillbaka till det normala. När skadedjur är borta, kommer du att kunna surfa på Internet normalt igen. Tveka inte. Använd våra avlägsnande guide nedan och bli av otäcka skadedjur nu! Ju tidigare, desto bättre.

Hur adware in? För att hitta sin väg i, blir infektionen knepigt taktik som spam-mail, skadade sidor, oäkta nedladdningskällor, falska programuppdateringar, freeware och shareware buntar, etc. Någon av dessa metoder fungerar om du är oaktsam. Din slarv är vad hackare kan inte lyckas utan. Ge inte det. Gör inte dig själv ett ännu enklare mål genom att inte betala uppmärksamhet.

Var noga med vad sidor du besöker och vilka länkar du klickar på. Öppna inte e-postmeddelanden från främlingar. Läs alltid villkor innan du accepterar dem. Finstilt kan dölja missvisande klausuler som du inte kanske okej med. Stressa inte utan ta din tid. Om du inte ser för egen maskin parasiter kommer hålla infekterar dig.

Wrotector.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Wrotector.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Wrotector.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *