Hur tar man bort X18.famousintactswitch.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove X18.famousintactswitch.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort X18.famousintactswitch.com. Detta X18.famousintactswitch.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

X18.famousintactswitch.com är en skadlig sida. Det är också ett tecken. Ett dåligt tecken, att vara exakt. Webbplatsen är en tydlig indikation på att datorn inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en cyber parasit. En adware. Innan du panik, bör du veta att adware infektioner är relativt lätt att ta bort. De är också betydligt mindre förstörande än andra skadedjur som trojanska hästar eller ransomware. Men, detta betyder inte att adware är ofarligt. Naturligtvis inte. Vi har inte stött på en ofarlig infektion och har varken du.

Varje skadedjur orsakar skador och varje skadedjur går ur kontroll så småningom. Det är avgörande att du inte får låta adware urartar. Om den gör det, kommer att ta bort det vara en mycket svårare uppgift. Agera snabbt. Så snart du märker X18.famousintactswitch.com webbplatsen tar över alla dina tidigare tillförlitlig webbläsare, acceptera det för varningen är. Och, viktigast av allt, lyssna det. Hitta där infektionen lurar och ta bort den på plats. Detta är den bästa åtgärden du kan ta. Så, ta det. Om du inte, kommer du inte gillar de konsekvenser som är på väg att följa. Göra rätt val. Adware har ingen plats i ditt system.

Remove X18.famousintactswitch.com
The X18.famousintactswitch.com Virus

Otäck infektion är otroligt irriterande. Så snart det kommer in, sprutar det din webbläsare med annonser. Alla dina webbläsare. Du har inte ens en pålitlig att surfa med. Varje gång du väljer att gå online, får du översvämmas av reklam i alla former och former. Även de sidor som brukade vara reklamfritt nu är tunga på kuponger, erbjudanden, erbjuder, videoannonser i texter, bästa priser, jämförelser, banners, popup-fönster, etc. De visas på varje sida som du försöker besöka, blinkar och blockera innehåll. För att få på dina nerver är inte alla dessa annonser gör, dock. De tjänar ett syfte. Skurkar syfte. Hackare utnyttja mekanismen pay-per-klick för att få smidig intäkter. Var och en av dina klick på en annons som fyller sina fickor. Du blir deras sponsor bara genom att hålla infektionen ombord. Det finns mer.

Tack vare adware är du ständigt ett enda klick från mer skadlig kod. Ingenting visas på grund av denna skadegörare kan vara betrodda. I själva verket de flesta annonser och länkar är skadade och de levererar parasiter. I tar bara ett enda klick kan äventyra din maskin ännu längre. Gör inte det. Adware ger inga positiva. Det förstör dina online-aktiviteter och orsakar din PC för att kunna prestera sämre och lagg. Det retar du också hela tiden. Frågan är varför lägger du med det? Varför inte ta bort denna plåga? När du gör, kommer allt komma tillbaka till det normala. Det blir inga fler annonser och inga fler omdirigeringar. Du kommer att kunna surfa på fred igen. Slösa inte din tid i debatter. Beslutet fick gjort för dig. Adware har att gå. Ta bort det manuellt, med våra detaljerade borttagning guide nedan.

Hur adware in? Som nästan alla andra parasiter vänder här en till de gamla men guld infiltration också. Den använder spam-mail, freeware buntar, tredjepartsannonser, overifierade torrents, skadade sidor, falska program/ systemuppdateringar, falska sociala medier meddelanden, etc. Vad den behöver mest att lyckas är dock din inaktiva samarbete, aka din försumlighet. Utan det fungerar ingen av de ovannämnda taktik. Så ger det inte. Inte vara försumlig som det bara gör dig ett enklare mål. Välj vaksamhet i stället. Det hjälper dig att hålla parasiter bort. Vilken slarv gör, däremot, är att bjuda in dem i. Välj klokt. Det är upp till dig.

X18.famousintactswitch.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort X18.famousintactswitch.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort X18.famousintactswitch.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *