Hur tar man bort Yearstarter.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Yearstarter.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Yearstarter.com. Detta Yearstarter.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Yearstarter.com sidan är ett förebud om dåliga nyheter. Om du ser denna webbplats varje gång du går online, betyder det att du är smittad med en adware parasit. Onödigt att säga, har du att vidta omedelbara åtgärder för att ta bort den. Adware bitar göra inte för trevliga hyresgäster. Tvärtom. Allt de gör är fördärvar din online erfarenhet, utsätter dig för skadlig kod och äventyra din integritet. Säkerhetsfrågan är utan tvekan det största problemet du kommer att stöta.

Se, Yearstarter.com är programmerad att spionera på dig. Och detta är precis vad det gör. Det övervakar dina rörelser och samlar in så mycket data som möjligt. Detta kan inkludera e-postadresser, IP-adresser, användarnamn, lösenord, browser-relaterade historia, etc. Men tror inte att dina personligt identifierbara och finansiella autentiseringsuppgifter är bortom sin räckvidd. De är inte. Särskilt om du använder din maskin för att betala räkningar online eller för online shopping.

Adware kan lägga vantarna på din privata data och om den gör det, överväga att det skickar allt till skurkarna bakom den. Tror du att cyberbrottslingar är bäst på att ha tillgång till ditt eget liv? Naturligtvis inte. Så, låt dem inte. Ta bort adware så snart som möjligt. När du har märkt den konstanta närvaron av Yearstarter.com sidan, vidta åtgärder för att ta bort infektionen vilket tvingar den på dig. Ju tidigare, desto bättre.

Remove Yearstarter.com
The Yearstarter.com Virus

Som vi sagt, sekretess risken är din största problemet men det är inte enda. Spionerar på dig är något som adware gör bakom ryggen, i fullständig tystnad. Men skadedjur gör också saker som du märker så mycket. Till exempel, den sprutar in alla din webbläsare med många irriterande popup-annonser. Varje gång du försöker surfa på webben som du får avbrytas av banners, erbjudanden, erbjudanden, kuponger och ganska mycket varje annan typ av annons det är. Tänk på att dessa reklamfilmer inte är tänkt att förbättra din online shopping eller något. De är mycket otillförlitliga. Hackare använder dem att generera webbtrafik och få pay-per-klick intäkter, därför de kan inte lita på. I själva verket om du avsiktligt eller av misstag klickar på en skadad annons (och det finns många av dem) Hämta du mer skadlig kod på datorn.

Du måste förstå att surfa på nätet inte är säker så länge adware är. Du är ständigt utsatta för infektioner. Och inte bara av annonser. Tack vare smitta, är du också omdirigeras till massor av misstänkta sidor som Yearstarter.com. Du kommer att få till en punkt där du undvika att använda din egen dator på grund av de aldrig sinande spektakel. Förresten, lider din dator också artighet till adware. Det saktar ner och blir trög. Din webbläsare kan också frysa ibland. Lyssna experternas råd och bli av Yearstarter.com adware nu. Använda våra avlägsnande guide nedan för att hjälpa dig göra det manuellt.

När du rengör datorn, se till att det inte kommer bli smittad igen. Frågan här är hur klarade denna adware att komma in i första hand? Vi antar att du inte hämta den. Minst, inte med flit. Sanningen är att denna typ av infektioner är skyldig att inhämta ditt godkännande på sin avbetalning. De behöver din ”okej” att komma in. Minns du ombedd och acceptera detta? Förmodligen inte. Det beror på att parasiten använder lömska taktik för att lura dig.

Till exempel Yearstarter.com döljer bakom freeware buntar eller skadade sites/ links/ annonser. Det låtsas vara en uppdatering eller blir skickade till dig i form av en till synes legitima e-postmeddelanden. Om du vill hålla datorn fri från infektion, måste du betala uppmärksamhet. Mer uppmärksamhet. Hackare är beroende av din försumlighet att lura dig. Annars kommer du att kunna upptäcka inkräktaren i tid och förhindra det från att komma in. Var försiktig. Du är den enda som kan skydda din maskin.

Yearstarter.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Yearstarter.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Yearstarter.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *