Hur tar man bort Your Fast Email Now (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Your Fast Email Now

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Your Fast Email Now. Detta Your Fast Email Now avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Den Your Fast Email Now marknadsförs som en användbar plattform som hjälper dig att komma åt och organisera din e-rutan på ett enklare sätt. Detta skulle ha varit bra om bara det var sant. Tyvärr är det inte. Your Fast Email Now är Kategoriserad som en webbläsare kapare infektion. Det skriver in din maskin i total tystnad och sedan fortsätter att härja. Ju mer tid man spenderar ombord, mer problem den orsakar.

Gör dig själv en tjänst och låt inte Your Fast Email Now vistelse ens en minut bortom upptäckt. När du upptäcker dess förlängning läggs till din webbläsare kan börja leta efter sitt gömställe och ta bort det vid upptäckt. Vara säker på att du kommer ångra dig om du inte. Kaparna göra inte för trevliga kamrater. De är klåfingriga, påträngande och farliga. Your Fast Email Now är inte annorlunda. Om du ger den tillräckligt med tid, medföra även att du vissa irreversibla skador. Ta inte den risken. Ren din PC ASAP.

Efter en lyckad installation, Your Fast Email Now gör en stor oreda. Den ersätter omedelbart din tidigare hemsida och sökmotor med dess skadlig domän utan att ens bry sig om att informera dig, för att inte tala om att be om din tillåtelse. Det behöver inte ditt godkännande att göra ändringar i inställningarna för din webbläsare. Det är därför det kallas en kapare. Den gör vad den vill och din åsikt blir irrelevant. Men leda dessa förändringar som skadedjur tvingar på du till konsekvenser. Dina aktiviteter på nätet förvandlas till en mardröm. Ingenting är samma längre. Varje gång du går online, är kaparen det störa dig. Den dirigerar din trafik till skuggiga platser nonstop och tvingar dig att besöka sidor som du hade ingen avsikt att besöka.

Remove Your Fast Email Now
The Your Fast Email Now Virus

också det bombarderar dig med reklam 24/ 7. Oavsett vad du gör, är din skärm ständigt täckt med annonser i alla former och former. Detta är inte bara irriterande, men. Det är också farligt. Ingenting visas på grund av denna kapare är tillförlitlig. De flesta länkar och annonser som du ser är skadade och de levererar malware. Om du klickar på dem, smitta du din maskin ännu mer. Tänk på att din PC redan lider på grund av denna enda kapare. Dess hastighet är otroligt långsam. Det kraschar och fryser ibland. Din webbläsare kamp för att visa innehållet korrekt.

Du kan inte få någon online arbete under sådana förhållanden. Lägg inte med allt detta. Inte tolerera den pest oändliga spektakel. Hitta där det gömmer sig och ta bort den på plats. Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel för att hjälpa dig att göra det manuellt. Ju snabbare datorn är ren, desto bättre. Förseningar leda till ånger.

Hur gjorde Your Fast Email Now ange din dator? Sanningen är att infektionen luras du ger det behörighet att få den. Det går inte att ange utan godkännande, men detta hindrar inte det. Kaparen visar tricks och bedrägliga metoder för att be om ett grönt ljus. Det gömmer sig bakom spam e-postmeddelanden, freeware buntar, falska programuppdateringar, tredjepartsannonser, overifierade torrents, skadade sidor, etc. Ibland ett enda klick på sidan fel link/ är lika med din tillåtelse.

Var extra försiktig vad du klickar på och vad du godkänner. Läs alltid villkor innan du accepterar dem. Inte blint Klicka på varje annons du ser och inte öppna e-postmeddelanden från främlingar. Din vårdslöshet är det en sak som ingen infektion kan lyckas utan. Ge inte det så lätt. Om du gör, gör du bara hackare jobb enklare. Vara vaksamma och tvivlande och hålla din dator fri från infektion.

Your Fast Email Now avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Your Fast Email Now från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *