Hur tar man bort Your Mini Truetest (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Your Mini Truetest

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Your Mini Truetest. Detta Your Mini Truetest avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Your Mini Truetest är ett skadligt program som faller under paraplyet av adware. Så, det är inte bra och pålitlig programmet som annonseras för att vara. Det är en infektion och du måste ta bort det från din PC ASAP. Det var inte tänkt att vara fördelaktigt för dig på något sätt. Det hävdar att visa dig de bästa online-erbjudanden och därmed hjälpa dig att spara pengar. Tja, gissa vad. Detta är en lögn. Adware gör, i själva verket visar massor av annonser, erbjudanden, erbjudanden och kuponger, men det är inte att förbättra din online shopping upplevelse. Det är att hjälpa skurkar pay-per-klick intäkter. Detta är anledningen adware skapas i första hand. Hackare använder det för att öka webbtrafik till vissa sidor så de kan tjäna pengar via pay-per-klick marknadsföring system. Dock kostar det dig. De använder du som deras sponsor. Var och en av dina klick fyller sina fickor. ”Varför skulle jag klicka”? du kan fråga. Naturligtvis, vi råder dig att inte men det är inte så enkelt.

Adware är luriga. Först av allt, flödar du med reklam på daglig basis. Varje sida som du öppnar är tung på annonser. Dessa annonser visas också, så oväntat rätt under markören på musen så du klicka ändå. Andra visar skadedjur du annonser som du kommer att gilla. Hitåt det vet du kommer att frestas minst att klicka. Hur vet den vad du är intresserad, dock? Du kommer inte att såhär, men infektionen studier du. Det spionerar på dig och övervakar varje online rörelse du gör. Det vet vilka sidor du besöker, vad du har sökt efter, vilka sidor du har bokmärkt, din pre infektion webbhistorik, etc.

Remove Your Mini Truetest
The Your Mini Truetest Virus

sedan, adware använder denna information för att skräddarsy annonser som kommer att väcka ditt intresse. Ganska smart, är det inte? Men det finns mer. Genom att klicka på reklamfilmerna du inte bara hjälpa cyberbrottslingar. Du också utsätter dig för skadlig kod. Du kan inte lita på något skadedjur visar dig. Det mesta är skadad och leder till infektioner. Om du inte vill fylla din maskin med mer parasiter, ta bort adware nu. Först då kommer annonserna försvinna helt. Tveka inte. Hitta där infektionen gömmer sig och ta bort den. Ju tidigare, desto bättre.

Your Mini Truetest också innebär risk för din integritet. Vi har redan sagt att skadedjur spionerar på dig att hitta din gillar och preferenser. Men det finns ingen garanti att dina surfvanor är det enda som den övervakar. Det kan få sina händer på dina personligen identifierbar och finansiella referenser samt. Och naturligtvis allt adware har tillgång till, hackare har tillgång till. Inte låta det hända. Du kan falla offer för en finansiell bluff eller ens en identitetsstöld. Ta bort adware från datorn. På tal om datorn, lider den också. På grund av parasiten börjar det sämre och krascha ofta. Din webbläsare frysa ibland. Din hela online-upplevelse är förstört och du inte kan hitta något du söker. Lägg inte upp med detta. Använd vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och återfå kontrollen över ditt surfande.

Hur gjorde Your Mini Truetest ange? Vanligtvis, åberopa adware bitar buntar att få i oupptäckt. Kombinationserbjudanden tekniken är mycket populär bland skurkar mestadels eftersom användare tenderar att kasta försiktighet till vinden när du installerar program. Gör inte det. Ge inte till slarv. Istället vara extra uppmärksam. Läs noggrant användarvillkoren och välja anpassade inställningarna i guiden istället för de grundläggande som. De tillåter dig att se alla dessutom bifogade program i paketet som nu skall installeras ombord. Dessutom kan du avmarkera dem som du borde. Mer ofta än inte, de är skadliga och om du behövde dem skulle du har hämtat dem nu. Låt inte hackare lura dig. Ni vet bättre!

Your Mini Truetest avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Your Mini Truetest från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *