Hur tar man bort Your Package Tracked Now (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Your Package Tracked Now

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Your Package Tracked Now. Detta Your Package Tracked Now avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Handlar du online? Vem vi skojar? Naturligtvis, göra du. Alla butiker online nuförtiden. Online shopping har blivit en del av våra liv. För vissa människor är det ens ett beroende. Ändå vill vi alla veta exakt när de saker som vi beställt kommer att levereras. Vi vill kunna spåra dem när som helst. Vi vill se om de har levererats, när de har levererats, och hur de är i rörelse längs kanalen logistik.

Tja, Your Package Tracked Now påståenden för att få svar på alla dessa frågor. Det lovar att hjälpa dig att spåra dina paket men det leverera inte. Programmet faller kort på varje löfte som det gör helt enkelt eftersom det är inte vad den påstår sig vara. Your Package Tracked Now är en webbläsare kapare som är förklädd till ett användbart program bara för att du hålla det ombord. Inte fall i den fällan. Titta park rök och speglar och se verktyget för vad det faktiskt är. En infektion. När du upptäcker det på datorn, ta bort det omedelbart. Ju längre det stannar, desto värre blir det ditt dilemma. Tveka inte. Your Package Tracked Now har att gå!

Precis som alla andra webbläsare kapare ute, Your Package Tracked Now gör en enda röra av dina online-aktiviteter. En gång, det börjar att göra olika otillåtna ändringar i dina inställningar. Den ersätter din hemsida och sökmotor bakom din rygg. Det sprutar din webbläsare med otaliga sponsrade reklamer. Det orsakar dem att omdirigera dig vid varje tur. Det är en mardröm. Du kan inte göra en enda online flytta utan den pest att vara där att störa dig. Tänk dig att få något arbete gjort i sådana förhållanden. Det är omöjligt. Hela skärmen är helt täckt med banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, texter, video annonser, hyperlänkar, etc. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på annonser.

Remove Your Package Tracked Now
The Your Package Tracked Now Virus

Vad är värre att dessa reklamfilmer växa i antal och blir mer och mer aggressiv för varje dag som går. Det blir omöjligt att hitta något du letar efter online. Dina videoklipp få också pausad för ovanligt lång reklam avbrott. När du försöker ladda en sida, ytterligare fliken Öppna och sluta besöka platser som, utan tvekan, skadlig. Tänk på att om du råkar Klicka på fel ad eller sida, kan du installera ännu mer skadliga program på din maskin.

Med den Your Package Tracked Now kaparen ombord är du alltid bara ett klick bort från infektioner. Skadedjur effektivt demolerar din onlineupplevelse och orsakar din maskin att prestera sämre och krascha på daglig basis. Lägg inte med det men ta bort inkräktaren för gott. Använd våra avlägsnande guide nedan och säga adjö till denna plåga. Ju förr bli du av med den, desto bättre för dig och din dator.

Hur du fastnar med Your Package Tracked Now? En av de mest sannolika scenarierna är att kaparen kom stuvat till ett annat program som du installerat på datorn. Metoden buntning är ganska populär bland hackare eftersom det är mycket effektivt. Ändå, det är bara effektivt för användarna. De flesta människor tenderar att kasta försiktighet till vinden när de installerar program för att slutföra installationen snabbare. Detta är ett stort misstag. Om du vill skydda din PC, måste du betala uppmärksamhet. Stressa inte utan ta dig tid att läsa vad samtycker du till. Säg inte ”ja” utan att ha läst villkoren. Ibland, de dölja missvisande klausuler och om du accepterar, du kommer att ångra senare.

Your Package Tracked Now avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Your Package Tracked Now från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Your Package Tracked Now från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *