Hur tar man bort Z-results.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Z-results.com

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Z-results.com. Detta Z-results.com avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du har Z-results.com omdirigera, skulle det innebära att en webbläsare kapare har funnit sin väg på din dator. Du undrar vad det betyder? Kaparna har förmågan att ändra webbläsarens inställningar, samt få personlig information såsom web historia och vanor, sökfrågor, rekommenderad länkar och även lösenord, inloggningsuppgifter, kreditkortsnummer, etc. De flesta av denna information används för att generera den sortens reklam innehåll som användaren är mest benägna att klicka på. Detta görs med ett mål – att skapa PPC (pay-per-click) intäkter.

Andra symtom av en kapare infektion är ändrade hemsida, sökmotor och nya flikar sidor, som kommer att omdirigera rakt till Z-results.com hemsidan. Malware undersökningar har funnit att webbläsarkapare är kända att bombardera skärmen med påträngande annonser och popup-fönster. Offren för denna malware kan också märka att obekanta verktygsfält, tillägg och tillägg har installerats på deras webbläsare utan deras vetskap eller samtycke.

Det finns många sätt för datorn att få infiltrerats av en webbläsare kapare. Några av de vanligaste sätten att fördelningen är spam e-postmeddelanden och bilagor, falska uppdateringsbegäranden, fri programvara buntar, torrent-filer, tvivelaktiga länkar och annonser och mer. Om du vill undvika sådana potentiellt skadlig programvara infektion, finns det några saker du kan göra. Det rekommenderas inte öppna e-postmeddelanden från okända avsändare.

Remove Z-results.com
The Z-results.com Virus

Spam e-postmeddelanden och bilagor leder ofta till en virusattack. Om du hämtar programvara från internet, bör du alltid välja för en anpassad typ av installation, så att ha kontroll över vilken typ av program kan få tillgång till din dator. Detta sätt kan du helt enkelt avmarkera någon oönskad programvara som du hittar misstänkta eller aldrig avsett att installera i första hand.

Webbläsarkapare anses inte vara mycket farligt eftersom i princip de attackerar din skärm med en massa annonser, pop-ups, exklusiva erbjudanden, speciella erbjudanden och kuponger, falska uppdateringsbegäranden, blinkande meddelanden, etc. Men bakom sådana annonser kan dölja farliga hot som Trojan virus, maskar eller ransomware!

Du vill inte att ytterligare sätta din dator riskerar, gör du? Sådana tvivelaktiga omdirigeringar kan öppna bakdörrar för hackare och ge dem tillgång till dina personuppgifter som de kan välja att dela för vinst med andra tredje parter. Om du inte vill att det ska hända dig också, fortsätta läsa denna artikel och följ våra instruktioner nedan för att ta bort denna webbläsare kapare från datorn.

Z-results.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Z-results.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Z-results.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *