Hur tar man bort Zokeweri.com (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Om de Zokeweri.com webbplats ständigt dyker upp på skärmen varje gång du öppnar din webbläsare, innebär det att datorn inte längre adware-fri. Denna parasit kan orsaka allvarliga problem, om kvar för att ströva fritt. Adware är programmerad att svärma du sponsrade innehåll, som syftar till att få dig att klicka. Och för att höja sina chanser att lyckas, kommer det att spionera på dig. Varje rörelse du gör online kommer att övervakas av denna otäck skadegörare. Det vet vilka sidor du vill besöka och vad du är mest sannolikt att skriva i en sökmotor. Genom att samla in data, blir adware kan tillhandahålla riktad reklam som kommer att vara mycket attraktivt för dig.

För varje klick du gör på sådana annonser, parasiten kommer att få betalt. Men saken är, det finns inget sätt att veta om sådana omdirigeringar leda till. Detta hots jobb är att generera så många annonser som möjligt, inte ta hand om de leder till säkra sidor. Att ha adware på din dator betyder det inte bara är dina personuppgifter riskerar, men din webbläsare kommer också att lida allvarliga konsekvenser, vilket gör den oförmögen att utföra normalt.

Adware är vanligtvis distribueras via spam e-postmeddelanden och bilagor, samt programvara kombinationserbjudanden. Numera, för att få spam meddelanden är inte en ovanlig sak. Men, det är viktigt att användarna får veta att sådana e-postmeddelanden är mest benägna att bära farliga parasiter som syftar till att infektera sin dator. Om du får sådana e-postmeddelanden, är det bäst att ta bort dem. Vissa meddelanden kan göra anspråk ska skickas från till synes pålitliga företag som, exempelvis Amazon, eBay, PayPal, etc. Den smart sak att göra, vore att jämföra angiven adress med en från sina officiella webbplatser. Om det finns ingen match, är det säkert att sådana e-postmeddelanden är bedräglig, och du måste ta bort dem från din inkorg ASAP.

I fall du installerar programvara på din dator, rekommenderar vi våra läsare att välja ett anpassat installationsläge, så alla dolda program eller program blir synliga för dem att välja bort sådant innehåll. Malware är känt för att dölja sig som ytterligare programvara som annars kommer att vara osynlig, bör du i stället välja en snabb installation. Andra adware distribution med skumma länkar och annonser, torrent-filer och falsk uppdatering önskemål.

Oroa dig inte, utseendemässigt av den Zokeweri.com webbplats betyder inte att hela datorn har smittats. Adware angrepp bara din webbläsare. Men det betyder inte att du bör ignorera hotet alldeles. Denna parasit är allt annat än ofarliga. Det kan ge massor av problem din väg. Andra typiska symtom som följer efter en framgångsrik adware invasion inkluderar, men begränsas inte till långsam internet, släpar, långsam svarar tid av webbläsaren, samt det börjat krascha och frysa på en regelbunden basis.

Även om du försöker ignorera alla annonser kastas din väg av parasiten, inte betyder att ditt problem är löst. Adware kommer bara få mer aggressiv och ändra sin taktik. Om du vill skydda din privata information från att falla i händerna på kriminella, måste du agera mot denna skadegörare! Snabb borttagning av Zokeweri.com adware om den enda lösningen för dig att återvända till en säker och reklamfritt webbupplevelse.

Zokeweri.com avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Zokeweri.com från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Zokeweri.com från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *