Hur till flytta Virus Air Globe (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Air Globe Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Air Globe Virus. Denna Air Globe Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om din bildskärm blir plötsligt översvämmas av ton av kommersiella popup-annonser, är det säkert att ett adware-program finns på systemet. Sådana program är Air Globe och på samma sätt för andra skadliga program, det är en typisk reklam-stödda program.

Trots att Air Globe är tänkt att förse dig med de bästa shopping erbjudanden online, medan på samma gång sparar du gott om tid, du verkligen inte litar på programmet och ta bort det från datorn så snart som möjligt. I andra fall kan adware ansökan orsaka du olika säkerhetsproblem, täta systemkraschar och betydligt långsam prestanda för din dator. I tillägg, Air Globe kan låta andra farliga infektioner på systemet.

Air Globe tillhör familjen välkända SuperWeb. Programmet är en annan version av Nano Surfer, klocka Hand, följa regler och många andra program som anger ditt system utan att be om tillåtelse. På grund av att det finns ingen direkt nedladdning källa för Air Globe, innebär det att programmet har infiltrerat datorn på något annat sätt.

Remove Air Globe Virus
The Air Globe Virus Virus

Likaså till andra adware program, Air Globe är så skicklig att det kan du ladda ner den utan jämn realiserbar den. Oftast, adware in datorn tillsammans med andra freeware och håller sin närvaro i hemlighet tills flera annonser start visar på din skärm. faktiskt, detta är inte ovanligt alls eftersom freeware vanligtvis resor medföljer malware eftersom detta är den enklaste tillgången pekar du på systemet. Därför bör användare vara mycket försiktig när du installerar ny programvara på sina datorer och läsa alla villkor och förutsättningar som anges i Installationsguide för programmet.

Så snart som Air Globe infiltrerar din virtuella dator läggs som ett webbläsartillägg för Mozilla Firefox och Internet Explorer. Ansökan kan också arbeta på Google Chrome, de malware experterna hävdar emellertid att de nya versionerna av Google Chrome blockerar Air Globe.

Bortsett från översvämningar bildskärmen med talrika kommersiella annonser, Air Globe kan övervaka dina virtuella aktiviteter och registrera din webbhistorik. När adware samlar tillräckligt med data om dig, börjar det att förse dig med anpassade annonser som är relaterade till din virtuella intressen och preferenser för att göra du öppna dem.

Varje klick du gör ger vinst till de tredje parter som gömmer sig bakom programmet och fortsätter sin existens. Om du vill undvika detta händer och skydda din systemsäkerhet, bör du avsluta de kommersiella annonserna genom att ta bort Air Globe från datorn.

De goda nyheterna om Air Globe är att dess avlägsnande inte är så svårt. PUP kan tas bort från systemet antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 en dag.

Air Globe virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Air Globe Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *