Hur till flytta Virus Anonymous Search (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Anonymous Search

Anonymous Search är kategoriserade efter malware forskare som en farlig webbläsare kapare. Att ha det på din dator kommer du ingenting annat än problem. Det marknadsförs som ett mycket användbart app som hjälper dig att ”minska sökmotorns förmåga att samla in information om din webbupplevelse”, men i verkligheten är det inte. Strax efter parasiten har etablerat sig på din webbläsare, det kommer att börja sin skadliga plan.

Hijackers är kända för att ändra din webbläsarinställningar och ersätta din hemsida, nya fliksidor och sökmotor med en skuggig anpassad sida. Vad mer, är det inte ovanligt för kapare att installera tvivelaktiga tillägg och verktygsfält utan att behöva be om din tillåtelse. Alla helvetet bryter lös när det börjar generera ett stort antal annonser. Sådant innehåll skapas specifikt för att vara mer tilltalande för användaren, tack vare den erhållna webbdata som webbhistorik och sökresultat.

Webbläsarkapare kan inte hacka sig på datorn. De behöver din tillåtelse att få tillgång. Hackare är beroende av din naivitet och vårdslöshet, att utföra deras skadliga uppgifter. Fall inte i deras fälla. Var försiktig när du surfar på internet och tänka två gånger innan du klickar på något.

Remove Anonymous Search
The Anonymous Search Virus

Hijackers är allmänt känd att gömma sig bakom spam e-postmeddelanden, bifogade filer och körbara filer, torrents, falsk uppdatering begär, gratis programvara buntar, samt infekterade länkar och annonser. Kontrollera att du inte oavsiktligt installera skadlig programvara på datorn, måste du installera endast under advanced/ anpassade installationsguiden. Också, lita inte blint på en slumpmässiga popup-fönster som uppmanar dig att följa en skuggig Uppdatera länk. I stället förlita sig enbart på officiella och licensierade källor att få din programuppdateringar.

Många användare anser inte webbläsarkapare vara ‘riktiga virus’ eftersom de begränsar deras attack till webbläsaren. Det betyder dock inte att du bör vara slarvig och ignorera hotet alldeles. Så snart du upptäcka förekomsten av sådan skadlig programvara, måste du omedelbart ta bort det innan det kan orsaka problem. Annars riskerar du utsätta din personliga och finansiella data.

Du kan vara säker på att cyberbrottslingar inte kommer passera denna möjlighet och dra nytta av din situation att erhålla sådana uppgifter, så att de kan dra nytta genom att dela den med andra människor. Att inte nämna det hot som en kapare är till din webbläsare. Denna parasit är ansvarig för din långsam internet-anslutning och konstant webbläsaren kraschar och släpar. Om du vill återgå till en säker och ad-fria webbläsare upplevelse, behöver du hörsamma vår varning och agera mot denna irriterande parasit ASAP! Vi kan hjälpa dig med denna uppgift. Allt du behöver göra är att helt enkelt följa våra detaljerade instruktioner nedan.

Anonymous Search avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Anonymous Search från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *