Hur till flytta Virus Between Lines (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Between Lines Virus. Denna Between Lines Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Between Lines är bara en annan typisk adware-program som kommer från den välkända SuperWeb LLC familjen. Identiskt till de andra medlemmarna av de ovan nämnda familj, såsom Nano Surfer, klocka Hand, kricka Kitty och Box grönt, en gång Between Lines kommer in i datorn, det börjar generera ton värdelös popup-annonser som kan orsaka täta systemet kraschar och sakta ner dina webbläsarsessioner betydligt. Förutom, dessa annonser kan omdirigera dig till vissa misstänkta webbplatser och allvarligt hotar din personliga säkerhet. Därför, det bästa du kan göra, är att ta bort Between Lines systemet så fort du märker sin närvaro på den.

Faktumen att Between Lines kan inte hämtas från dess officiella webbplats betyder att programmet distribueras på ett misstänkt sätt. Oftast, sprids adware ansökan ut via medföljande installatörer, som erhålls vanligen från betrodda webbplatser. En av dessa webbplatser är malavida.com och det ger installatörer grupperade tillsammans med Between Lines. Tänk på att hämta ny programvara från officiella webbplatser endast, eftersom detta är det enda sättet att hålla datorn fri från adware program som Between Lines. Dessutom måste du kontrollera att ditt system är väl skyddad mot skadlig kod.

Identiskt till de andra adware-program, en gång installerat på systemet, Between Lines ger dig flera kommersiella annonser och störande popup-fönster när du surfar på webben. Det största problemet med dessa annonser är det faktum att de innehåller länkar som kan omdirigera dig till skadade webbplatser och allvarligt hotar din personliga säkerhet. Dessutom främja några av dessa webbplatser misstänkta installatörer som är fyllda med några okända program som kan orsaka skada till ditt OS. Med tanke på dessa fakta, bör du ta bort Between Lines från den virtuella datorn så snart som möjligt.

Tänk på att det primära målet för Between Lines är att göra en lätt vinst för att kunna fortsätta sin existens. Det enda sättet att göra detta är att främja produkter och tjänster av dess affiliate tredje parter och visas av de annonser som de tillhandahåller. Varje gång du klickar på en annons, göra utvecklarna av Between Lines lätta pengar ur dig. Dessutom är adware ansökan kan stjäla dina personliga uppgifter och dela dem med ovannämnda tredje parter, vilket är mycket farligt för dig. Således rekommenderas det starkt att ta bort Between Lines från systemet.

Lyckligtvis, avlägsnande av Between Lines är inte en svår process. Du kan radera programmet tillsammans med sin reklam, antingen manuellt eller automatiskt. Om du behöver någon hjälp med borttagningen, kan du följa de manuella instruktionerna nedan denna artikel. Ändå, även om du har slutfört manuellt avlägsnande, du fortfarande har att skanna din dator med en legitim antimalware tool för att se till att alla befintliga hot har avlägsnats helt. Security tool kommer att hitta och ta bort alla potentiellt oönskade program och kommer att skydda systemet mot skadlig kod i framtiden.

Between Lines virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Between Lines Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *