Hur till flytta Virus Browser Bleach (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Browser Bleach

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Browser Bleach Virus. Denna Browser Bleach Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Browser Bleach är medlem i familjen webbläsare kapare. Som sådan, är det inte goda nyheter om du har den ombord. Hijackers är hemska. Som namnet antyder, de kapa alla din webbläsare och ta fullständig kontroll över dem. Om du är infekterad med Browser Bleach, vidta omedelbara åtgärder mot den. Infektionen orsakar mer och mer problem med varenda dag det stannar i ditt system. Låt det inte orsaka dig skada.

När du märker att din tidigare hemsida har ersatts med Browser Bleach, acceptera det faktum du behandlar en cyber-infektion och börja leta efter en väg ut. Hitta där kaparen gömmer sig och tveka inte att ta bort den. Lita på det, det kommer att ge ingenting utan frågor, klagomål och unpleasantries till dig och din maskin. Ju längre det stannar, desto mer allvarliga problemen blir. Gör dig själv en tjänst och skär inkräktarens vistelse kort. Ju tidigare det är borta, desto bättre för dig. Och återigen, agera snabbt. Förseningar leda till ånger. Med varje sekund ombord förvärrar kaparen ditt dilemma. Tiden är inte din vän.

En gång i ditt system, Browser Bleach kaparen gör stor oreda i din tidigare normala och njutbar webbupplevelse. Som vi redan nämnt, tar det platsen för din tidigare hemsida. Det gör sig din standardwebbläsare och ingenting kan du ångra ändringen. Kaparen hindrar dig från att vända ändringarna. Det agerar som den finner lämpligt och din åsikt är inte längre relevant. Ersätter de standardwebbläsaren har andra problem också. Du få bombarderas med oräkneliga reklamfilmer på daglig basis. Hela skärmen är täckt med annonser i alla former och former hela tiden. Alla sidornas innehåll är helt blockerad av banderoller, kuponger, erbjudanden, etc. Även de webbplatser som använder vara reklamfritt är inte tung på reklamfilmer.

Remove Browser Bleach
The Browser Bleach Virus

Allt detta gör din surfning nästan omöjligt. När du försöker leta efter något, är kaparen där för att irritera dig. Men störningarna är inte begränsat till online bara. Åh, ingen. Du möter bekymmer även när du använder din PC offline. Det blir mycket svarar och trög. Det tar en evighet för att ladda ditt program. Du upplever också frekventa krascher, låsningar och omstarter. Detta motsvarar en helvetisk upplevelse.

Du börjar att undvika att använda datorn alls eftersom du inte vill ta itu med alla dessa intrång. Lyckligtvis, du behöver. Denna kapare är flyttbara. Med hjälp av våra detaljerade instruktioner nedan, kommer du att kunna rensa din dator på nolltid. Allt du behöver göra är att följa stegen i den exakta ordning som ges. Men gör det snabbt. Ju längre kaparen kvar ombord, desto sämre er besvärliga situation blir. Tveka inte och agera nu!

Hur kaparen ange din maskin utan du inse? Om du ofta Ladda ner gratis program från webben och sedan rusa deras installationsprocesser, är här ditt svar. Skurkar bifoga ofta skadlig kod till andra program och om du inte är försiktig när du installerar dem, de hamna in datorn tillsammans med den ursprungliga appen. Ännu, lite extra uppmärksamhet kunde förhindra en sådan utgång. Allt du behöver göra är att vara mer försiktig.

Använd först endast legitima ladda ner källor. För det andra, aldrig hoppa över villkoren. Och för det tredje, välja de avancerade alternativen i guiden eftersom de ger dig fullständig kontroll över installationen och du har möjlighet att se alla appar som är på väg att ange din maskin. Ett par extra minuter är allt du behöver för att hålla datorn säker. Kom ihåg att!

Browser Bleach virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Browser Bleach Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *