Hur till flytta Virus Browser Good (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Browser Good

Om du upptäcker plötsligt annonser som är märkta som ”annonser från Browser Good”, ”kommit av Browser Good”, eller något sånt, är det ett tydligt tecken på att din PC har smittats med adware.

Browser Good är ett reklam-stödda program som utvecklades av den välkända SuperWeb LLC. Programmet är tänkt att ”dra de bästa erbjudandena”, eller åtminstone det är hur det beskrivs på dess officiella hemsida – browsergood.info. Verkligheten är dock att ingen användbar erbjudanden eller annat välgörande innehåll kommer att ges till dig, därmed undanröja Browser Good från din virtuella maskin rekommenderas.

Du kommer att märka en markerade nedladdningsknappen som dock inte fungerar på den officiella webbplatsen för Browser Good. Naturligtvis, är detta inte förvånande alls eftersom program från familjen SuperWeb har endast webbplatser att göra användare tror att de är äkta, även om det är uppenbart att de inte är.

Remove Browser Good
The Browser Good Virus

Oftast, gratis Browser Good infiltrat datorn stuvat med några nedladdningar som kommer från opålitliga programvara distribuera webbplatser. Detta är vanligt för alla majoriteten av opålitliga program, således i fall du hämtar regelbundet program från sådana webbplatser, det är säkert att det finns mer än en oönskade program på datorn.

Den främsta anledningen varför annonser från Browser Good anses vara farliga är det faktum att det innehåll som de främjar tillhör okänd tredje part. Dessa parter sponsor Browser Good och SuperWeb i synnerhet, för att få sina produkter och tjänster presenteras till intet ont anande datoranvändare. Om du klickar på någon av dessa annonser, kan de dock omdirigera dig till misstänkta webbsidor som sprider skadlig kod eller behöva öka webbtrafik.

Innehåll främjas i varje annons vanligtvis motsvarar inte vad du hittar på webbplatser, så du inte ska låta dig själv vara frestad eller bedragna av exklusiva erbjudanden eller gratis genomsökning och ta bort Browser Good så snart som möjligt.

Lyckligtvis, Browser Good avlägsnande är inte en svår process. Du kan ta bort programmet antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

Browser Good avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Browser Good från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Browser Good från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *