Hur till flytta Virus Bwplayer (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Bwplayer Virus. Denna Bwplayer Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Har du någonsin snubblat på Bwplayer? Malware forskare kategorisera denna parasit som adware. Det ansvarar för de många annonser och popup-fönster som skickas din väg. Det är också mer än kapabla att installera skumma verktygsfält, tillägg eller tillägg på datorn. Vad mer, är det uppdrag att övervaka varje steg du gör online och samla in dessa data.

Också, din hela beter historia och sökfrågor kan lika lätt bli stulen av denna cyber parasit. Varför? Sådana webbdata är mycket hjälpsam till adware. Med dess hjälp, kan den anpassa sina annonser och popup-fönster, så de är mest sannolikt att få klickade på. Bu grejen med annonser är, som du vet aldrig där de kan omdirigera dig till. Du kan få omdirigeras till en infekterad sida och därmed tillåta omedvetet ett farligt virus att infiltrera datorn.

Ofta adware lurar bakom spam e-postmeddelanden och bilagor, tvivelaktiga länkar och annonser, skadad torrent-filer, etc. De vanligaste distribution säkerligen är falska uppdateringsbegäranden och medföljande programvara. Vi rekommenderar alltid våra läsare att vara uppmärksamma när de försöker installera programvara som de har laddat ned från internet.

Användare gör ofta misstaget att välja en snabb installation, istället för att välja Custom/ Avancerat läge i guiden. Genom att välja det senare, kommer du att kunna visa om bunten innehåller någon dold programvara. Om du märker ytterligare program eller appar, rekommenderar vi att du avmarkerar dem. Detta sätt du kommer att se till att inga skadliga program kommer in i datorn.

Medan adware inte är verkligen anses vara mycket farlig, bör du inte underskatta det. Det är mer än kapabel att göra allvarliga skador till din dator. Visst, annonser ensam är ofarliga, men när du klickar på dem, du kan få skicka till en infekterad källan och därmed grans hackare tillgång till din dator. Sedan, de kan starta andra virus på datorn och även stjäla din privata information som lösenord, IP-adresser, bankkonton och kreditkortsnummer, etc.

om du värdesätter din integritet och vill återfå kontrollen över din webbläsare, måste du ta bort detta otäcka adware från datorn nu! Om du är osäker på hur man gör det, kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att följa våra anvisningar nedan.

Bwplayer virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Bwplayer Virus från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Bwplayer Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *