Hur till flytta Virus Cinplus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Cinplus. Detta Cinplus avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Cinplus är helt enkelt en annan adware-program som lovar att förbättra användarupplevelsen för online video titta på. Men hittar du att detta definitivt inte sker när du installera programmet på datorn. Alltså, skulle du bättre ta bort Cinplus från datorn så fort du kan. Annars får du reda på att detta inte är den enda adware-program som finns på din maskin.

Att ha i åtanke att adware program är oftast relaterade till flera dator säkerhetshot, bör du veta att Cinplus är inte ett undantag. I själva verket kommer denna ansökan från en stor familj av adware-program som vanligtvis har en månad långa livslängd. Andra liknande applikationer inkluderar HQ film, film HD, HD-Plus, bio-Plus, etc.

enligt malware specialisterna, Cinplus och andra program som tillhör samma familj, brukar pågå i ungefär en månad, och efter att deras utvecklare skapa ett nytt program som är precis samma som det föregående, förutom att dess namn är randomiserade. Därför är det lätt att dra slutsatsen att Cinplus är identisk med alla andra program från samma grupp som har släppts innan.

För att skydda din dator mot applikationer som Cinplus, bör du alltid hämta ny programvara från tillförlitliga källor på nätet och Läs igenom den tillhandahållna informationen av installationsguiden. På detta sätt får du möjlighet att välja ut alla Dessutom erbjuds program. I andra fall installeras vissa potentiellt oönskade program på datorn.

Cinplus fungerar som ett tillägg till webbläsaren, och det är kompatibelt med de större webbläsarna – Internet Explorer, Google Chrome och Mozilla Firefox. Trots att programmet är tänkt att förbättra upplevelsen för online video titta på, är det inte fördelaktigt för dig alls. Dessutom, programmet samlar in information om dina webbläsarsessioner för att ge dig många anpassade annonser som är relaterade till dina gilla-markeringar och preferenser. På detta sätt Cinplus försöker få dig att klicka på visas annonserna och generera pengar från webbtrafik.

Vad du bör veta är att klicka på någon reklamfilmer som erbjuds av ett adware-program är alltid en dålig idé. Således, för att undvika allvarliga säkerhetsproblem, du bör avinstallera Cinplus från datorn direkt. Kom också ihåg att kontrollera för andra potentiellt oönskade program med hjälp av en legitim antimalware tool att hitta och ta bort alla befintliga hot på systemet. Dessutom hjälper säkerhetsprogram dig att upprätthålla en ren och skyddad virtuell dator hela tiden.

Cinplus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Cinplus från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *