Hur till flytta Virus Ecoencomputer (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Ecoencomputer Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Ecoencomputer Virus. Denna Ecoencomputer Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Adware är en otäck cyber-parasit som härjar på dess offrets webbläsare. Ecoencomputer är en av de senaste tillskotten till kategorin adware infektioner. Det syftar till att förvandla infiltrerade webbläsaren till en ad-förevisande verktyg. När de skadliga attackerna, användaren får svärmade i en enorm mängd störande annonser i alla former – pop-ups, i-text, banderoller, blinkande varningsmeddelanden. Ju mer tid som skadlig programvara kvar på datorn, växer mer i antalet annonser som.

Vad mer, har adware förmågan att få användarens webbdata som webbhistorik och vanor, samt sökfrågor. Detta görs för att anpassa annonser, så att de är mest sannolikt att få klickade på av användaren. Målet här är att skapa pay-per-klick intäkter.

Vanligaste med adware distribution spam e-postmeddelanden och bilagor, falsk uppdateringsförfrågningar, tvivelaktigt annonser och länkar, medföljande programvara, etc. Om du vill vara säker från en potentiell cyber-infektion, måste du vara mycket försiktig och omsorgsfull. När du behöver uppdatera ett program på datorn, gör inte misstaget att lita på en slumpmässiga popup-fönster som uppmanar dig att följa en skuggig Uppdatera länk. I stället förlitar sig på licensierade och officiella källor bara. Du hämtar programvara från internet döljer många hot. Därför måste du vara extra försiktig.

Remove Ecoencomputer Virus
The Ecoencomputer Virus

Den smart sak att göra är att välja en Custom/ Avancerad installation. Det är hur du ska kunna se om någon skadlig programvara är dolda och visas som ‘extra’. Vi rekommenderar starkt att våra läsare att avmarkera om du ser några ytterligare program eller program visas i innehållet.

Adware är endast till synes ofarliga. Många användare gör misstaget att tro att annonser inte kan skada dem. Som kanske bara delvis sant. Du ser, annonser själva inte kan skada din dator. Men, om klickat på, de potentiellt kan omdirigera användare till misstänkta och ofta farliga webbplatser från tredje part som kan öppna bakdörrar för hackare som försöker få sina händer på offrets personuppgifter.

Om du vill återgå till en säker och reklamfritt webbupplevelse, måste du ta bort detta otäcka skadedjur från datorn på en gång! Slösa tid kommer bara att göra saken värre! Snart, webbläsaren slutar fungera ordentligt, tills det inte fungerar helt och hållet. Vi kan hjälpa dig att bli av med denna irriterande adware. Följ bara våra detaljerade instruktioner nedan.

Ecoencomputer virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Ecoencomputer Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *