Hur till flytta Virus Regardensy (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Regardensy Virus. Denna Regardensy Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Webbläsarkapare är förmodligen den mest irriterande typen av virus ute. Varför? Eftersom de översvämma din skärm med irriterande popup-fönster och annonser, falska specialerbjudanden, exklusiva erbjudanden och kuponger, blinkande meddelanden, uppdateringsbegäranden, etc. Vad mer, har kaparna förmågan att ändra webbläsarens inställningar och ersätta din startsida och sökmotor föredrar med anpassade.

Skadliga program kan övervaka din surfning aktivitet, samt som samlar alla dina data som web historia och vanor, lösenord, inloggningsuppgifter, kredit kortnummer och många fler. Ett exempel på en kapare infektion är Regardensy omdirigeringen. Om du får ständigt omdirigeras till denna webbplats, är det ett tecken på att din webbläsare har kapats.

Malware från kategorin webbläsare kapare är mycket lätt att sprida. De vanligaste sätten för distribution är spam e-postmeddelanden och bilagor, medföljande programvara, falska uppdateringar, infekterade länkar och annonser, etc. Hur kan du hålla din dator säker från detta virus? Det finns vissa saker vi rekommenderar användare att göra för att förhindra en framtida kapare infektion. Användare rekommenderas inte att öppna e-postmeddelanden från okända avsändare, speciellt om de innehåller bilagor eller körbara filer.

Sådan e-post kallas spam av en anledning. Det är mycket möjligt att de kan innehålla någon typ av ett virus. Det vore också bäst att välja Custom eller Avancerat läge i guiden när du installerar programvara från internet. Detta sätt du kan ha full kontroll över vad är faktiskt installeras på din dator och kan enkelt avmarkera alla program som verkar misstänkt för dig eller inte ens ville Hämta i första hand.

Webbläsarkapare är inte allmänt anses vara mycket farlig. De ska dock inte underskattas. Medan en annons attack inte kanske verkar så mycket, finns faran. Det är dolt bakom sidorna sådana annonser omdirigera dig till. Vilket är varför det inte är en bra idé att klicka på misstänkta popup-fönster eller annonser som verkar vara för bra för att vara sant.

Om du faller i fällan av en kapare, är det bästa scenariot att det bara kommer att generera pay-per-klick intäkter för hackare och ägare av webbsidor. Värsta scenario, Tja, du öppna bakdörrar för hackare som kan starta andra typer av virus som trojaner, maskar eller ens ransomware på datorn. Om du vill undvika sådana skador, måste du agera snabbt och ta bort detta otäcka parasit från din dator genom att följa våra anvisningar nedan.

Regardensy virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste utföra för att ta bort kapare från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Regardensy Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *