Hur till flytta Virus SearchAwesome (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove SearchAwesome Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort SearchAwesome Virus. Denna SearchAwesome Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

SearchAwesome nytta är allt annat än awesome. Det är en adware infektion och du vet förmodligen att denna typ av skadedjur är inte bra för ditt system. Lyckligtvis för dig är denna adware flyttbara. I själva verket är det relativt lätt att åtgärda om du vidta omedelbara åtgärder, naturligtvis. Om du inte gör något och låt parasiten verka fritt, kommer att din situation förvärras på nolltid. Gör inte det misstaget.

Så snart du upptäcker SearchAwesome hotet kan hitta dess exakta lurar plats och ta bort den. Slösa inte tid i debatter. Denna adware kommer aldrig vara fördelaktigt för dig. Den skapades av skurkar i det enda syftet att servera dem. Låt inte det förstöra din webbupplevelse medan du gör go. Ta saken i egna händer och få bort inkräktaren första chansen du får. Ju tidigare är det borta från ditt system, desto bättre.

Denna adware förvandlar dina tidigare normala online aktiviteter till en mardröm. En gång i, den lägger sin odrägliga förlängning till alla dina webbläsare och sprutar dem med annonser. Du börjar se många reklamfilmer på daglig basis. Varje gång du går online, är hela skärmen helt täckt med annonser i alla former och former. Även de sidor som brukade vara reklamfritt är nu tunga på banderoller, kuponger, erbjudanden, erbjudanden, hyperlänkar, etc. och etc.

Remove SearchAwesome Virus
The SearchAwesome Virus

Varför tror du att du bombarderas med reklam? Det är inte för adware vill hjälpa dig med din online shopping. Naturligtvis inte. Skadedjur använder pay-per-klick mekanismen för att hjälpa hackare få rika. För varje annons du klickar på, får de betalt. De får bättre betalt för varje skuggiga sida du får omdirigeras till. Du blir deras sponsor. Vad är ännu värre, är dock det faktum att du ständigt utsätts för skadlig kod.

Ingenting adware visar kan vara betrodda. De flesta av de annonser du ser är sponsrade och de levererar infektioner. Eller, de omdirigera dig till sidor som levererar infektioner. I grund och botten hämtar ett enda fel klick och du mer skadedjur på datorn redan smittade. Tänk på att din dator är redan kämpar och lider på grund av denna enda adware. Dess hastighet är långsam. Det kraschar hela tiden. Det omstarter utan anledning. Din webbläsare är så överväldigad med annonser att de inte kan visa något innehåll korrekt. Det är en mardröm. Lägg till att malware risken du utsätts ständigt för och du har ingen anledning att inte bli av med den elaka adware ASAP. Göra det. Följ vår avlägsnande guide i slutet av denna artikel och rensa din dator en gång för alla. Lita på oss, din framtida jag kommer att vara mycket tacksam.

Hur gjorde SearchAwesome hantera ange din maskin utan du inse? Denna adware är inte en fullfjädrad virus. Det är ett skadligt program och det kan inte komma in utan ditt godkännande. Inget tillstånd, ingen entré. Programmet är skyldig att söka ditt medgivande men det gör man i de sneakiest sätt som möjligt. Det visar den gamla men guld medlen för infiltration som spam e-postmeddelanden, freeware buntar, skadade länkar, illvillig tredje part annonser, falska program eller system uppdateringar, overifierade torrents, etc.

någon av dessa metoder fungerar om du är oförsiktig och inte uppmärksamma vad du säger ”ja” till. Vara mer vaksam om du vill hålla datorn fri från infektion. Alltid noga läsa finstilta och om du upptäcker något utöver vanligt, tryck inte på knappen ”jag accepterar”. Vara på alerten. Om du inte tar hand om din dator, kommer ingen annan heller.

SearchAwesome virus avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort SearchAwesome Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *