Hur till flytta Virus Weather Inspect (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Weather Inspect

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Weather Inspect. Detta Weather Inspect avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Weather Inspect är ett program som ger väderrapporter och prognoser. Verktyget har en uppsättning funktioner. Det gör prognoser för nederbörd och grumlighet, beräknar procentandelen av fukt, vindens hastighet och riktning i olika enheter. Weather Inspect använder dynamisk lokalisering att hämta senaste väderförhållandena för det aktuella området. Med ett intuitivt användargränssnitt verkar verktyget annars vara en bekväm och pålitlig assistent, men rapporter stat. Weather Inspect har fångat ögat av cyber säkerhetsexperter och inte på ett bra sätt. Programmet har kategoriserats som adware på grund av det obehöriga bearbetar den körs parallellt med sina ordinarie uppgifter.

Om du inte minns installera Weather Inspect på din dator, bli inte förvånad. En massa människor upptäcka detta program utan en logisk förklaring till hur den hamnade där. Händelsen är inte lika mystisk som det kan verka. Den officiella webbplatsen för tillämpningen, weatherinspect.com, avslöjar att det finns något malplacerad. Det finns en orange nedladdningsknappen på hemsidan, men det är värd inte en länk. Adware är i själva verket sprids genom alternativa metoder. Den vanligaste distribution tekniken kombinationserbjudanden. Piratkopierade program, freeware och shareware tjäna som download klienter för verktyget förstulen. Den olicensierad programvaran kommer att erbjuda adware som en bonus. Du kan välja att acceptera det eller avmarkera den. Se till att du läser villkoren, så att du skulle hitta alternativet.

Remove Weather Inspect
The Weather Inspect Virus

Andra metoder för att distribuera Weather Inspect inkluderar spam-mail och bilburna installationer. Adressetiketter tekniken innebär en fysisk värd. Bifogade dokument, bilder, arkiv, mappar och andra transportörer används för att överföra adware. Avsändaren presenterar filen som en anmälan från ett välrenommerat företag eller organisation, som national post, distriktet polisen, en bank, en institution, en regering gren, ett socialt nätverk eller en nätbutik. Observera att tillgång till den värd arkivera räcker till snabb överföring av adware. Du kontrollerar om ett visst meddelande är legitima, bevis på avsändarens e-postadress. Drive-by installationer kräver inte en medlare. Allt som krävs är att ange en webbplats eller följa en länk. För att vara säker, gör din forskning på misstänkta domäner.

Weather Inspect gör intäkt för dess utvecklare genom att stödja tredje parts innehåll. Hemliga programmet visar annonser som innehåller fynd shopping erbjudanden. De kommer att föras i en rad olika format, inklusive banderoller, freebies, i-text länkar, kupong lådor, jämförelse, övergångsbestämmelser, interstitiell, flytande, kontextuell, och inline annonser. För att göra det sponsrade innehållet iögonfallande, så att fler användare skulle vara intresserade, adware använder tredjeparts specialeffekter. Det pryder ad Fönstren med färgglada mönster, kursiva teckensnitt och flash-animationer. Du kommer att riktas med exklusiva erbjudanden för olika konsumtionsvaror. Några av dem kunde få ditt intresse. Rådas att tillförlitligheten i de föreslagna erbjudanden inte kan garanteras. 2Steps-mjuk LLC, företaget bakom verktyget har disclaimed ansvar för innehåll från tredje part. Några säkerhetsfrågor som du kanske skulle vara din börda ensam.

Weather Inspect poser säkerhetshot med sin egen verksamhet till att börja med. Adware är inställd att hålla reda på folks online-sessioner och samla information från sin webbläsare. Det kommer att registrera din historia, cookies, tangenttryckningar, IP adress, geografisk plats, demografiska uppgifter, uppehållstillstånd, e-post, telefonnummer, fax, användarnamn, lösenord och finansiella autentiseringsuppgifter. Den samlade ingången packas in i kataloger och säljs på darknet marknader. Observera att innehavare av adware inte frågar användare tillstånd att övervaka deras online-aktivitet och samla information om dem. Din känsliga data kan falla i händerna på cyberkriminella.

Weather Inspect avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Weather Inspect från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *