Hur till flytta Virus Whileyouhavetheprize.stream (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Browser hijackers
Remove Whileyouhavetheprize.stream

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Whileyouhavetheprize.stream. Detta Whileyouhavetheprize.stream avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Om du ser sidan Whileyouhavetheprize.stream och ”Grattis användaren! Du har valts idag att få en gratis iPhone X, PlayStation 4 eller Samsung Galaxy S6! Klicka ok för att hävda din pris innan vi giveaway till någon annan ”! pop-up, bli inte upphetsad. Nej, du vann inte något. Whileyouhavetheprize.stream webbplatsen är en bluff. Det visas bara eftersom maskinen inte längre sjukdomsfri. Det hamnar en otäck webbläsare kapare och det är den som orsakar den skuggiga sidan och vilseledande annons ska visas.

Skurkarna använda webbplatsen för att lura sina offer att avslöja personlig information. Det är ett bete. Inte bita! När du trycker på OK och ”hävda din pris”, blir du ombedd att fylla i ett formulär. Gör inte det, oavsett vad. Skriv inte ditt namn, adress, ålder, och viktigast av allt, avslöjar inte eventuella finansiella autentiseringsuppgifter. Hackare är efter dina pengar. Ett eller annat sätt, kommer de hitta ett sätt att få den. Antingen med utpressning eller stöld, kommer att de göra det. Så, gör inte sitt jobb enklare genom att ge bort privat information. Stäng Whileyouhavetheprize.stream sidan ASAP och börja leta efter det verkliga problemet, aka kaparen.

Som vi sagt, har du en kapare i ditt system vilket innebär att Whileyouhavetheprize.stream genomsökningen inte enda. Tvärtom. Ju längre kaparen stannar, desto sämre er besvärliga situation kommer att få. Din webbupplevelse förvandlas till en mardröm. Du kan inte surfa på webben normalt längre. Varje gång du går online, får du avbrytas. Du kan antingen se bedrägerier som den ovannämnda som du få omdirigeras till skumma webbplatser eller du få bombarderas med annonser eller båda. Detta är kaparen gör. Det kommer inte att lämna dig ensam och saker kommer att hålla på försämring med tiden.

Remove Whileyouhavetheprize.stream
The Whileyouhavetheprize.stream Virus

Skadedjur tar fullständig kontroll över dina tidigare tillförlitlig webbläsare och din åsikt är inte längre relevant. Du ser vad kaparen vill att du ska se. Det fördärvar dina online-aktiviteter och gör du undvika att använda din PC. Inte bara det, men. Infektionen orsakar också din maskin att prestera sämre. Du kommer att märka att datorn släpar, kraschar och fryser mer ofta. Vissa program kan inte läsa in. Även din Internet-anslutning kan bli instabilt plötsligt. Men inget slår sekretess risken du utsätts för.

Otäcka skadedjur spionerar på dig och försöker stjäla känslig information bara för att sedan överlämna det till Internetbrottslingarna bakom den. Låt inte detta hända. Ta bort kaparen ASAP. Glöm inte du sysslar med hackare och det finns inget utfall som du blir nöjd med. Utom när kaparen är borta. Så, ta bort den. Hitta där det gömmer sig och ta bort den på plats. För att göra det manuellt, följer du våra avlägsnande guide i slutet av denna artikel. Inte förhala. Skadedjur använder varje sekund för att orsaka skada. Bli av med det ASAP.

Hur kaparen ange? Onödigt att säga, visas det inte ur det blå. Skadedjur luras du gör det möjligt att ange. Ja, det kan inte bli utan ditt godkännande och det är därför det visar tricks som skadade sidor, freeware, skräppost, falska uppdateringar, overifierade torrents, illvillig tredje part annonser, etc. Om du är distraherad, kommer att någon av dessa metoder göra. Om du betalar uppmärksamhet, men kommer att ingen av dem lyckas. Ha det i åtanke nästa gång du går online.

Var försiktig vad du klickar på och vad du godkänner. Håll dig borta från skuggiga platser och ladda ner din app från tillförlitliga källor bara. Alltid gör din due diligence. Det är alltid lättare att förebygga en parasit från att komma in som att ta itu med det när det redan är in.

Whileyouhavetheprize.stream avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Whileyouhavetheprize.stream från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *