Hur till ta bort Taskhostw.exe Trojan | Uppdaterad

Trojans

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Taskhostw.exe. Detta Taskhostw.exe avlägsnande guide fungerar för alla Windows-versioner.

Taskhostw.exe är en skadlig process som Startat av den värsta möjliga typen av cyber virus – en trojansk häst. Ja, det finns en Trojan i ditt system. Inte bara en Trojan, dock, men en mynt gruvarbetare. Du måste ha hört om den nya trenden av gruvdrift digital valuta som Bitcoin och Monero. Om du inte, Förbered dig. Detta virus har alla funktioner andra trojaner ha plus en mer. Det ska kunna använda din maskin för att gräva mynt.

Du är dock inte som får mynt. Naturligtvis inte. De går direkt till den digitala plånboken av Internetbrottslingarna bakom Taskhostw.exe. Du är bara deras hjälpare. De använder du för att få vad de vill. Onödigt att säga, om du inte vidta omedelbara åtgärder, kommer inte maskinen att kunna hålla på för länge. Trojan är sakta men säkert förstöra din dator. Det förkortar sin livslängd avsevärt. Det enda sättet att stoppa det är att ta bort det helt.

En enkel omstart av ditt system inte kommer att räcka. Taskhostw.exe rötter djupt i din OS och massor tillsammans med den. Dess avlägsnande är komplicerat. Om du inte är säker i din PC-kunskaper, rekommenderar vi att du använder en bra anti-malware-app som hjälper dig.

Låt oss prata mer om mynt gruvdrift processen. I grund och botten använder hackare dina resurser för att få vad de vill. Trojanen använder din CPU och GPU hela tiden. Det tar också mycket minne. Så, bli inte förvånad om din maskin blir plötsligt mycket svarar och trög. Det beror på att det används för något annat. Coin mining processen kräver mycket resurser och makt. Elkraft. Du får reda på att dina elräkningar har fördubblats eller ens tredubblats på grund av den.

Också, all denna elektricitet producerar värme. En hel del värme. Och värme är inte bra för din maskinvara. Om din kylsystemet inte är kraftfull och effektiv nog, kan datorn överhettas och krascha helt. Trojan och hackare bryr sig inte om. De sluta inte köra din CPU vid mycket höga temperaturer. Tänk på att maskinen inte kommer att kunna ta detta för länge. Förr eller senare kommer det att bryta och alla data du har lagrat på det kommer att gå vilse.

Gör dig själv en tjänst och avsluta det så snart som möjligt. Bli inte som sponsrar hackare. De använder du och din maskin. Annars kan deras verksamhet inte lönsam. Med sina egna datorer och resurser är inte lika lukrativ som när de använder din. Låt dem inte. Göra ditt bästa för att ta bort Trojan innan det är för sent. Med varje sekund viruset spenderar ombord, desto värre blir ditt dilemma. Act! Förseningar leda till beklagar!

Hur lyckades trojanen infektera dig? Som någon annan cyber infektion har detta också sitt sätt. I själva verket kan de välja från många metoder men bra gamla spam-mail är trojaner favorit. Hackare bifoga Trojan till ett meddelande som de dölja att se ut som en legitim. De använder ofta namn och logotyper av kända företag, postkontor eller till polisen. Stressa inte i öppna allt du få. Ange den e-postadressen för avsändaren i en sökmotor och se resultaten.

Även om e-postmeddelandet påstår sig vara från ett företag, jämföra de två adresserna när du besöker företaget ‘ officiella webbsida. Om de inte matchar, vet du vad du ska göra. Ta bort spam omedelbart. Gör inte hackare jobb enklare genom att vara oaktsam. Försummelse leder till infektioner. Vaksamhet håller dig säker.

Taskhostw.exe avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort Taskhostw.exe från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *