KMPFaster ”Virus” avinstallera

PUP
Remove KMPFaster

”jag skrev denna artikel för att ta bort KMPFaster. Detta KMPFaster avlägsnande guide arbetar för alla Windowsversioner ”.

KMPFaster är systemets underhåll programvara. Syftet med programmet är att hålla maskinen igång med optimal hastighet. KMPFaster har tre huvudfunktioner. Den första uppgiften är att öka systemets prestanda hastighet. Den här funktionen är helt gratis. De andra två funktionerna är för rengöring och uppdatera operativsystem. De finns gratis på en grundläggande omfattning. Användare kan uppgradera till premium-versionen att använda dessa funktioner till sin fulla potential. KMPFaster gör konstant analys av systemets prestanda och listar input på dess aktuella tillstånd. Detta inkluderar maskinens temperatur, processorns belastning, grundläggande mjukvara och hårdvara specifikationerna. Förutom den användbara verksamheten utför KMPFaster även oönskade aktiviteter som kan ha en negativ effekt på din dator. På grund av detta, har ansökan lämnats in under kategorin potentiellt oönskade program (PUP).

Vilka problem kan KMPFaster orsaka?

Tvärtemot dess avsedda ändamål, kan KMPFaster sakta ner din dator. Förstulna programmet tilldelas att genomföra ett antal uppgifter som kan gradvis använda upp CPU. Detta är inte begränsat till underhållsåtgärder. KMPFaster bedriver reklamkampanjer. Det genererar annonser som främjar fynd shopping erbjudanden. Annonserna kan presenteras i olika format, inklusive popup-fönster, popunder-, i-text länkar, kupong lådor, freebies, övergångsbestämmelser, interstitiell, flytande, kontextuell, inline, jämförelse och helsidesannonser. Du kan få intrycket att detta är en bonus-tjänst, men syftet är olika. KMPFaster fungerar inte till förmån för slutanvändaren. Avskilda programmet genererar annonser för att öka intäkter för dess ägare. Annonser innehålla inbäddade länkar till stöds webbplatser. Varje klick lägger till en viss enhet till de totala provisioner, som betalats för sponsring innehåll från tredje part.

Remove KMPFaster
The KMPFaster Virus

Problemet med annonser är inte motivet för att visa dem. Om KMPFaster bara kopplad till bekräftade shopping plattformar, skulle denna verksamhet vara ömsesidigt fördelaktigt. Dock förstulen programmet inte får plats med en scanner för filtrering farliga webbplatser. Innehavare av PUP överens om att främja webbplatser för alla betalande parter utan kör en säkerhetskontroll. Slutanvändaren belastas med risk ensam. Ägarna av skumma programmet täcker inte eventuella skulder och garantier, som rör säkerhetsfrågor. Företaget bakom KMPFaster är ett företag från Dresden, Tyskland kallas Simplitec GmbH. Det bör noteras att PUP spårar användarnas webbhistorik. Det samlar in uppgifter om deras vanor och intressen. Denna ingång används för att ange innehållet i annonser. Du kommer att märka att många av dem är anslutna till dina senaste sökningar och inköp online. Rådas att ägarna av hemliga programmet kunde sälja data de samlar in om dig utan att be om din tillåtelse.

Hur KMPFaster få installerat på min dator?

KMPFaster kan ange ditt system oupptäckt. Detta är vanligt för oönskad programvara. Rekommenderad distributionsmetod för PUP kombinationserbjudanden. Den färdas med freeware, shareware och piratkopierade kopior av betalda utilities. Den skurk programmet blir ingår i villkoren för den hämtade klienten som en bonus. För att förbjuda dess installera, måste du hitta där alternativet för det nämns och avmarkera den. Det rekommenderas starkt att bekanta sig med det licensavtal för slutanvändare (EULA) för alla program du lägga till ditt system.

Skräppost kan bära KMPFaster, dold bakom en bifogad fil. Avsändaren ska försöka övertyga dig om att filen är ett viktigt dokument, så att du vill öppna den. Han kan förvränga en tillförlitlig enhet, som national post, kurir företag, finansiella institut, ett socialt nätverk, en regering gren eller den lokala polisen. Innan du följer anvisningarna från ett brev, kontrollera kontakter för att bekräfta avsändarens identitet. E-postadressen är den bästa indikationen.

KMPFaster avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort KMPFaster från din dator? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *