Play-bar.net ”Virus” avinstallera

Browser hijackers
Remove Play-bar.net

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Play-bar.net. Detta Play-bar.net avlägsnande guide arbetar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Play-bar.net varit klassificeras som en typisk webbläsare kapare vars huvudsakliga ändamål är att främja adware. Så snart denna webbplats blir installerad på datorn, det kommer omedelbart att ändra din standard hemsida och sökmotor och datorn fastnar med många kommersiella popup-annonser. Förutom, påträngande annonser som tillhandahålls av Play-bar.net sakta ner din internethastighet, störa dina webbläsarsessioner och orsaka täta systemet krossar, därmed hålla kaparen på datorn inte är verkligen rekommenderas.

Tänk på att om Play-bar.net finns på datorn, det är alltid en anledning och du ska veta att detta program är kan orsaka dig massor av problem. Det enda sättet att slippa hantera dessa frågor är att lokalisera och ta bort illvilliga kaparen från systemet direkt.

Det kan verka konstigt, men i de flesta fall datoranvändare är de som installerar Play-bar.net på sina system själva. Likaså till andra integritetskränkande program är Play-bar.net så smart att den kan göra du ladda ner den utan jämn realiserbar den. Oftast, kaparen in din maskin som levereras med andra program och håller sin närvaro i hemlighet tills din hemsida och webbläsare byts och toner av kommersiella annonser börjar dyka upp på bildskärmen.

Remove Play-bar.net
The Play-bar.net Virus

Det finns några andra sätt som Play-bar.net använder för att infiltrera datorn. Dessa inkluderar gömmer sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar och webbplatser, eller bara poserar som ett falskt system eller en uppdatering. Till exempel, du kan vara övertygad om att du uppdaterar ett program på datorn, men det visar sig att du installerar en ondsint, påträngande och farliga adware verktyg istället. Så, om du vill undvika att motvilligt installera adware på systemet, du bör vara mycket försiktig och kom ihåg att brådska, naivitet och distraktion kommer inte hjälpa dig alls.

Webbläsaren får översvämmad med toner av värdelös kommersiella annonser om Play-bar.net har installerats på datorn. Tänk på att om du klickar på någon av dem, kommer du att sluta installera mer oönskade skadlig programvara på systemet. Dessutom som popup-fönster kommer att dyka upp varje gång du försöker surfa på webben, är de kan orsaka du olika slags problem. Som redan nämnts, bland dessa problem saktar ner din internethastighet, upplever täta systemkraschar och att avbryta ditt surfande. Alltså, det bästa du kan göra är att ta bort Play-bar.net från datorn direkt.

Värsta problemet du måste ta itu med om Play-bar.net har infekterat datorn, är i alla fall kaparen förmåga att stjäla din personliga och finansiella data. Så snart Play-bar.net träder din PC, det börjar övervaka din surfning aktiviteter och kataloger varje din flytta online. När adware har samlat tillräckligt med information om dig, det delar det med okänd tredje part som hanteras av programmet och de kunde använda det för skadliga syften. Därför inte bör du bara ta bort skyddar Play-bar.net så din dator mot skadlig kod i framtiden.

Play-bar.net kan tas bort antingen manuellt eller automatiskt. Manuellt avlägsnande instruktioner finns nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

Play-bar.net avinstallera

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Play-bar.net från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Typ msconfigoch tryck på RETUR.

msconfig

gå i fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Kan fortfarande inte ta bort Play-bar.net från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *