Ta bort 135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus | Uppdaterad

Trojans

135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J e-post är bara en annan bedrägliga meddelanden, för att skrämma användare och få dem att betala en lösensumma i utbyte mot att hålla deras personuppgifter privata. Skurkarna bakom detta meddelande hävdar att de har infekterat din dator med en trojansk häst och har spionerat på du ganska länge. De uppger också att infektionen beror på en pornografisk webbplats som du har besökt. Och medan du var du surfar denna webbplats, de påstås har hackat din webcam och spionerar på dig. De förvandlas denna film till ett vapen för utpressning.

Tro inte ett ord i detta mail. Det är en bluff, skapade för att skrämma dig och gör du rusa in onödiga åtgärder. Hackare kräva att du betalar en lösensumma i form av Bitcoin. Det är mycket viktigt att inte göra något som avsändaren av e-postmeddelandet berätta att. Du får inte panik. Bara bekräftar meddelandet som den bedrägliga e-postmeddelanden som det är och ta bort den.

Den dåliga nyheten är, det finns en anledning till denna e-bluff. Om du har fått detta meddelande, betyder det att du har fallit offer för scamware. Någonstans på datorn gömmer sig en otäck parasit som har åtkomst till dina lösenord, inloggnings-ID, e-postadresser, osv. Hotet som denna inte kan ange enheten på egen hand. Bara kan du tillåta att invadera din PC. Du kanske har öppnat ett spam e-post med bilagor, klickade på en länk för infekterade, eller installerat freeware som innehåller skadlig programvara.

För att undvika dolda hot att få tillgång till din dator när du installerar programvaran, måste du markera Custom/ Avancerat läge i guiden. Detta sätt någon extra programvara kommer att bli synlig för dig att välja utav. Andra scamware distribution med torrent-filer och falska uppdatera begäranden. Cyberbrottslingar frodas på din naivitet och slarv. Du måste lära dig att vara extra försiktig när du surfar på internet. Inse att allt du ser på internet inte är trovärdig. Vara flitig och tänka två gånger innan du klickar på en skuggig länk eller ad.

135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin mejl innehåller ditt lösenord och annan e-information, så att det ser trovärdig. Sådana ‘bevis’ är dock inte tillräckligt bra. Vad du behöver göra är att ta bort detta mail så snart du har fått det, och sedan skanna din dator för scamware parasiten som ansvarar för denna mardröm. Detta mail är en varning som du inte får ignorera. Det är ett tecken på att din integritet och säkerhet har äventyrats och skurkar har lyckats stjäla värdefull information från dig.

Kontrollera att din data är skyddad och ingen kan komma åt känslig information genom behöver du bli av med scamware skadedjur som lurar på enheten och orsakar problem. Ju mer tid du avfall, desto sämre din situation kommer att få. Agera nu!

135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus borttagning

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 135qVXXBZb3v2tQcLJRA8UAndiUYNybh3J Bitcoin Email Virus från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *