Ta bort 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email Virus | Uppdaterad

Trojans

1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ är ganska långa namnet för ett virus. Lyckligtvis, detta är inte en faktisk virus. Du har fått detta e-artighet till en scamware parasit som nu finns på enheten. Fall inte för de lögner som skrivs i denna bedrägliga e-postmeddelanden. Skurkarna vill få dig att tro att din PC har smittats av ett virus via en vuxen webbplats. Som ett resultat, kan de nu spionera på dig. De hävdar också att de har en videofilmer av du, att de har erhållits via din webbkamera och mikrofon.

Scammers hotar att avslöja informationen om du inte uppfyller deras krav. Påstås, du ges 24 timmar att överföra $500 i form av Bitcoins till plånbok adress 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ. Inte betala dem något! Detta mail är utformad för att skrämma dig och gör du rusa in onödiga åtgärder! Ta bort detta meddelande så snart du får det och fortsätt sedan med skannar din dator efter potentiella scamware hot.

Det finns en anledning varför du har fått detta mail. Vi hatar att vara bärare av dåliga nyheter, men det ser ut som din dator är inte längre sjukdomsfri. Parasiten som är ansvarig för den bedrägliga e-postmeddelanden har lyckats glida obemärkt och är nu orsakar problem. Det är viktigt att nämna, att sådan skadlig programvara inte är som avancerad och inte hacka din enhet. Det enda sättet att få tillgång till din cyber-maskin är om du installera det själv.

Detta händer ofta, genom medföljande programvara. Du måste ha gjort misstaget att välja en Snabbinstallation läge, för att spara tid, men vad du inte inser är att bonusinnehåll som var gömt från er, fick installeras automatiskt på datorn också. För att förhindra att sådant händer, rekommenderar vi att du väljer Anpassad eller Avancerat läge i guiden för att synliggöra dolda program eller applikationer som du kan välja bort. Det är inte ovanligt för scamware att också få distribueras via skräppost, opålitliga länkar och annonser, torrents filer och falska uppdateringsbegäranden.

Vi vet hur skrämmande det kan vara att få detta mail. Men det är viktigt att behålla lugnet och se förbi de lögner som berättas av skurkarna i det nämnda meddelandet. Tänka logiskt. Det finns inte tillräckligt med bevis för dig att veta säkert, att vad de påstår är sant. Hackare är beroende av din naivitet och rädsla, att göra en vinst. Deras val av valuta är också ett tecken på att något inte är helt rätt. Kryptovaluta är spårlöst. Om du betalar beloppet som frågade, få du inte dina pengar tillbaka eller spåra mottagarens adress.

Bara bekräftar e-postmeddelandet som bluffen är det, och ta bort det från din inkorg. Se sedan till att ta bort det verkliga hotet som är ansvarig för elaka e-bluff. Ju förr du hitta och ta bort skadlig scamware parasiten, desto bättre! Även om du ignorerar e-post, ditt problem inte kommer att lösas och det är mycket troligt att parasiten kommer att ändra sin taktik. Bli inte ett lätt mål! Skydda dina personuppgifter och låt inte skurkarna lura dig!

1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email avinstallera

STEP-1Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-6

Öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 1AzdzwWHaJXytimxenzi45JVtY4FsXwLZZ Bitcoin Email från datorn? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *