Ta bort 4HD Virus (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove 4HD Virus

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort 4HD Virus. Denna 4HD Virus removal guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

4HD har klassificerats som en typisk adware, alltså om du får programmet på din PC, du skulle bättre ta bort det direkt. Annars kommer din virtuella säkerhet att allvarligt hotas.
För att få en bättre idé på sätt 4HD verk, du bör veta som en gång installerat på din dator, potentiellt oönskade program börjar översvämningar bildskärmen med kommersiella popup-annonser hela tiden, och det kommer säkert bromsa din surfning sessioner. Förutom att vara påträngande och värdelös, kan de annonser som visas i 4HD orsaka du säkerhetsrelaterade problem, så det bästa du kan göra i denna situation är att ta bort det från datorn. Så snart din ta bort 4HD från systemet, de många annonserna kommer också att försvinna helt.

Vad du bör veta om 4HD är att den har olika metoder för distribution. Den vanligaste är när programmet lyckas för att få dig att godkänna installationen och fortfarande ange systemet oupptäckt.

Till exempel, kan programmet infiltrera datorn genom att gömma sig bakom spam e-postbilagor, skadade länkar, skadade webbplatser eller freeware. Faktiskt, bland alla de ovan nämnda, freeware är den vanligaste metoden för distribution eftersom det ger den lättaste åtkomstpunkten. Detta händer eftersom de flesta datoranvändare inte betalar mycket uppmärksamhet under installationen av freeware och rusa hela processen. Detta är hur istället för att läsa villkoren förutsatt, de helt enkelt acceptera att allt i en hast och slut upp med adware, eller något ännu värre på sina datorer. För att undvika detta, bör du vara mycket försiktig varje gång du ställer in ny programvara på systemet och läsa den information som tillhandahålls av programmet.

Remove 4HD Virus
The 4HD Virus

En annan fråga som rör 4HD är att när programmet infiltrerar datorn, börjar det övervaka dina onlineaktiviteter utan din vetskap. Programmet registrerar dina webbläsaraktiviteter, för att bättre förstå vad tilltalar dig och vad din intressen är. På detta sätt 4HD vet vilka annonser för att förse dig med senare. Många pop-ups är avgörande för adware-programmet, eftersom varje annons som du klickar på, vinster vinst för obekanta tredje part dolda bakom verktyget.

Dock i detta fall, 4HD inte bara hålla ett öga på dina surfvanor men också lagrar varje bit av information om dig, och efter att den delar med de ovan nämnda personer, som kan använda det för skadliga syften. Så, om du håller 4HD på din dator, riskerar du dela din personliga och finansiella information till okänd, eventuellt skadliga, människor. Om du inte vill riskera din personliga säkerhet, bör du ta bort 4HD så snart som möjligt och kontrollera att ditt system kommer att skyddas bättre i framtiden.

Den goda nyheten här är att 4HD avlägsnande inte är en svår process. Du kan ta bort programmet antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 en dag.

4HD virusborttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort 4HD Virus från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande kan inte ta bort 4HD Virus från din webbläsare? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *