Ta bort Ads by Solution Real (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Ads by Solution Real

Jag skrev denna artikel för att hjälpa dig ta bort Ads by Solution Real. Detta Ads by Solution Real avlägsnande guide fungerar för Chrome, Firefox och Internet Explorer.

Ads by Solution Real är tänkta för att hjälpa dig att spara pengar genom att erbjuda dig de bästa shopping erbjudanden och erbjudanden online, men det är inte vad reklamen faktiskt gör. Istället för att vara användbart för dig, annonser avbryta dina webbläsarsessioner, sakta ner din internethastighet och orsaka täta systemkraschar. Dessutom, dessa annonser är vanligtvis otillförlitliga och kan orsaka du säkerhetsrelaterade frågor. Därför bör de avslutas så snart som möjligt.

Ads by Solution Real har tillhandahållits av adware ansökan verklig lösning, som är medlem i den populära SuperWeb LLC familjen. När det oönskade programmet går datorn, börjar det översvämning din bildskärm med många kommersiella annonser som visas på praktiskt taget varje webbplats du besöker. Detta är dock inte det enda problemet som Ads by Solution Real kan orsaka dig.

När verkliga lösning blir installerad på den virtuella datorn, det får tillgång till din webbläsare och börjar samla in data om dina surfvanor. När programmet adware samlar in all information den behöver, ger verkliga lösning dig anpassade annonser baserat på dina personliga intressen. På detta sätt möjlighet att klicka på någon av de Visa annonserna ökar betydligt.

Vad du bör veta om Ads by Solution Real, är dock att dina klick på någon av dessa annonser direkt generera vinst för SuperWeb, eftersom du får överföras till en tredje parts webbplats, som betalar utvecklarna av adware en liten summa pengar för att öka på webben trafik till den särskild domänen. Detta är det enda sättet för adware ansökan att existera. Dock som tillhandahålls annonser inte är oftast betrodd, bör du ignorera dem och ta bort verkliga lösning omedelbart. I andra fall, kan datorn vara infekterad av skadlig kod.

Remove Ads by Solution Real
The Ads by Solution Real Virus

Vara medveten om, att den riktiga lösningen oftast distribueras via freeware paket, som innehåller ibland irriterande-men-oskadliga program eller ens verkliga hot för din systemsäkerhet. För att undvika att infektera din dator med skadlig kod, bör du alltid välja avancerad installation när du installerar ny programvara på din dator och vägra att installera något annat, utom det program du vill. Kom också ihåg att läsa alla villkor och villkor som fastställs i den nya för att skydda datorn från eventuella potentiellt oönskade program.

Med tanke på alla ovan nämnda, Ads by Solution Real verkar vara inte bara värdelös för dig, men farliga också. Därför, bör du inte förvara dem på ditt system. Som det enda sättet att stoppa annonser från visar är att ta bort adware-programmet som visar dem, är nästa sak du måste göra att avinstallera lösning Real från din PC.

Lyckligtvis, lösning riktiga avlägsnande är inte en svår process. Du kan ta bort programmet tillsammans med annonser antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda systemet mot skadlig kod på alla gånger.

Ads by Solution Real borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du är bekant med denna uppgift, hoppa över instruktionerna nedan och fortsätt till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Här är de steg du måste följa för att permanent ta bort från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Ads by Solution Real från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *