Ta bort Ahi.couprbi.com Pop-Ups (Chrome/Edge/Firefox) | Uppdaterad

Adware
Remove Ahi.couprbi.com Pop-Ups

Om du märker plötsligt Ahi.couprbi.com pop-ups på din webbläsare, är det kristallklart att det finns ett eller flera adware program på datorn. Massor av tredje part använda denna reklam plattform för att marknadsföra sina produkter och tjänster. Vad du bör veta i detta fall emellertid det faktum att dessa tredje parter kan ha skadliga syften, som kan hota din virtuella säkerhet.

Ahi.couprbi.com pop-ups brukar dyka upp i helskärm och erbjuda dig att installera vissa till synes användbara program eller uppdateringar för vissa program. Tyvärr, dessa popup-fönster är mycket oroande eftersom de visas på skärmen hela tiden och sakta ner dina webbläsarsessioner. För att stoppa dem från översvämningar upp din webbläsare, bör du hitta det program som orsakar dem att synas och ta bort den från systemet så snart som möjligt.

Tänk på att Ahi.couprbi.com pop-ups är nära relaterade till din virtuella aktivitet. Därför måste du vara mycket försiktig varje gång du ladda ner freeware från okända webbplatser, eller annars, du kan sluta med adware, webbläsarkapare eller andra oönskade program på datorn.

Reklamprogram kan också infiltrera ditt system som bilagor till spam-mail som du öppna och ladda ner, eller ibland är det nog att landa på en skadlig webbplats att bli smittad. Således måste du vara extremt uppmärksam vilken typ av webbplatser du öppen och innehållet du förvärva för att skydda datorn från skadlig programvara.

Remove Ahi.couprbi.com Pop-Ups
The Ahi.couprbi.com Pop-Ups Virus

Det viktigaste du bör veta om Ahi.couprbi.com pop-ups är det faktum att du har att ignorera dem eftersom de är inte bara påträngande men också potentiellt farliga. Som redan nämnts främja dessa pop-ups innehåll som tillhör okänd tredje part. Det innebär att vad du erbjuds, det finns en stor möjlighet att det inte blir äkta. Kom ihåg att när ett program eller uppdateringar föreslås och du väljer att hämta dem, vad du troligen kommer förvärva kommer att vara malware.

Ett annat allvarligt problem som är associerade med Ahi.couprbi.com pop-ups är aktiviteten av adware program de är besläktade. En gång installerat på din dator, dessa appar kommer att börja övervaka din Internetanvändning och kommer att sakta ner din virtuella aktivitet. I detta fall, är det enda kvar för att göra att ta bort adware-program eller program, från ditt system direkt. På detta sätt försvinner omedelbart de störande popup-fönster också.

Lyckligtvis, Ahi.couprbi.com pop-ups avlägsnande är inte en svår process. Först bör du placera den adware-program som genererar dem. och tar bort det från datorn. Du kan ta bort detta program antingen manuellt eller automatiskt. Manuell borttagning instruktionerna ges nedan denna artikel. Men även om du har slutfört processen manuellt avlägsnande, har du fortfarande köra en fullständig genomsökning av datorn för att identifiera eventuella registret matrester eller tillfälliga filer. Du kan göra detta genom att installera ett välrenommerat antimalware verktyg som kommer att radera alla befintliga hot på en gång och kommer att skydda ditt system mot malware 24/ 7 en dag.

Ahi.couprbi.com Pop-Ups borttagning

STEP-1Innan du börjar riktiga avlägsnande, måste du starta om i felsäkert läge. Om du vet hur du gör detta, hoppa över instruktionerna nedan och gå vidare till steg 2. Om du inte vet hur man gör det, är här hur man starta i felsäkert läge:

För Windows 98, XP, Millenium, 7:
Starta om datorn. När den första bildskärmen med information visas, starta upprepade gånger trycka på F8-tangenten. Välj sedan felsäkert läge med nätverk alternativ.
Safe Mode with Networking
för Windows 8/ 8.1
Klicka på Start, sedan klicka på Kontrollpanelen-> System och säkerhet — > Administrationsverktyg — > systemkonfiguration.
Windows 8 Safe Mode with Network
kontrollera alternativet säker start och klicka på OK. Klicka på Starta om när du tillfrågas.
För Windows 10
Öppna Start-menyn och klicka eller tryck på knappen Power.
win10 safemode 1
medan du håller SKIFT-tangenten nedtryckt, klicka eller tryck på Starta om.
win10 safemode 2

STEP-2Följ anvisningarna exakt för att ta bort Ahi.couprbi.com Pop-Ups från webbläsaren:

Bort från Mozilla Firefox:

Öppna Firefox, klicka på övre högra hörnet , klicka på tillägg, slå tillägg nästa.
firefox extensions
leta efter misstänkta eller okända tillägg, ta bort dem alla.

Bort från Chrome:

Öppna Chrome, klicka på ikonen för chrome-menyn i det övre högra hörnet — >Fler verktyg -> tillägg. Där, identifiera det skadliga programmen och välj chrome-papperskorgen-ikonen (ta bort).
chrome extensions

bort från Internet Explorer:
öppna IE och sedan klicka på IE redskap ikonen i övre högra hörnet-> Hantera tillägg.
ie gear
hitta det skadliga tillägget. Ta bort den genom att trycka på Inaktivera.

STEP-3

Högerklicka på webbläsarens genväg, klicka sedan på Egenskaper. Ta bort allt efter .exen ”i rutan mål .

ff shortcut

STEP-4

Öppna Kontrollpanelen genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv appwiz.cpl i fältet, klicka på OK.

appwiz

här, hitta något program som du inte hade för avsikt att installera och avinstallera den.

STEP-5

Kör Aktivitetshanteraren genom att högerklicka i Aktivitetsfältet och välja Starta Aktivitetshanteraren.

task manager

Titta noga på filnamn och beskrivningar av pågående processer. Om du hittar något misstänkt, Sök på Google för dess namn eller kontakta mig direkt för att identifiera den. Om du hittar en malware process, högerklicka på den och välja Avsluta aktivitet.

STEP-6

öppna MS Config genom att hålla på Win-tangenten och R tillsammans. Skriv msconfig och tryck Enter.

msconfig

gå till fliken Autostart och avmarkera poster som har ”okänd” som tillverkare.

Fortfarande inte kan ta bort Ahi.couprbi.com Pop-Ups från webbläsaren? Snälla, lämna en kommentar nedan, som beskriver vilka steg du utfört. Jag kommer att svara omgående.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *